Трансферът на младата сензация на Монако Килиан Мбапе в ПСЖ

...
Трансферът на младата сензация на Монако Килиан Мбапе в ПСЖ
Коментари Харесай

Бащата на Мбапе на път да провали трансфера в ПСЖ

Трансферът на младата сензация на Монако Килиан Мбапе в ПСЖ зацикли. Според Sky Sport Italia повода за това се крие в бащата на нападателя. В последния миг той е нараснал комисионната, която желае да получи от прекосяването на сина си на "Парк Де Пренс ". Не е ясно за каква сума става въпрос, само че съгласно изданието разминаването е с няколко милиона евро.

По-рано същата медия заяви, че ПСЖ е предложил на Монако 155 млн. евро за 18-годишния нападател. Монегаските обаче са непреклонни в настояванията си за 200 млн. евро, което би трансформирало Мбапе във втория най-скъп футболист в историята след Неймар. Той мина при "принцовете " от Барселона за рекордните 222 млн. евро.

На стадион "Луи II " към този момент са подготвени и с няколко разновидността за заместител на Мбапе. Това са Патрик Шик от Сампдория и Балде Кейта от Лацио. Двамата са свързвани още с Ювентус и Интер, като цената на чешкия национал е 30 млн. евро. Кейта е малко по-евтин, защото има една година до приключването на контракта му с римските "орли ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР