Трансферът на Хамес Родригес в Наполи е пред провал. Президентът

...
Трансферът на Хамес Родригес в Наполи е пред провал. Президентът
Коментари Харесай

Хамес все повече се отдалечава от Наполи

Трансферът на Хамес Родригес в Наполи е пред неуспех. Президентът на италианския отбор Аурелио Де Лаурентис не може да реализира сделка с шефовете на Реал Мадрид. Той е безапелационен, че няма да заплати желаната от “Белия балет” сума вкупом, а желае да вземе колумбиеца чартърен с опцията за откупуване през идващото лято.

Това държание на боса на неаполитанците е почнало да лази по нервите на мадридчани, които до момента отказваха да одобряват другата оферта за Хамес от страна на градския противник Атлетико Мадрид, само че към този момент съществено се замислят дали въпреки всичко да не пуснат играча на “Уанда Метрополитано”. Още повече, че и самият футболист се усеща подценен от Наполи, защото италианците не са подготвени да му дадат мечтаната от него заплата, до момента в който в Атлетико ще получава толкоз, колкото взима и сега на “Сантиаго Бернабеу”.

От Реал желаят за Хамес Родригес 42 милиона евро, като са подготвени да го пуснат чартърен със наложителна уговорка за откупуване. Де Лаурентис обаче е срещу сходна уговорка и това е главният проблем прехвърлянето към момента да не е реалност. От “Белия балет” са дали ултиматум на Наполи да даде финален отговор дали приема изискванията им до вторник, в противоположен случай от Реал ще започват договаряния с Атлетико.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР