Трансферът на халфа на Левски Мехди Бурабия в Коняспор отприщи

...
Трансферът на халфа на Левски Мехди Бурабия в Коняспор отприщи
Коментари Харесай

Фенове на Левски към Бурабия: Предател!

Трансферът на халфа на Левски Мехди Бурабия в Коняспор отприщи вълна от неодобрение измежду почитателите на " сините ", които заляха формалния профил на мароканеца в Инстаграм.

Голяма част от последователите на 26-кратните първенци насочиха гнева си непосредствено към 25-годишния футболист, който беше залят с куп обиди в обществените мрежи.

Както е известно, полузащитникът беше главен състезател в състава на Николай Митов и тимът се очакваше да се гради точно към него.

Бурабия обаче пожела да напусне и сложи в патова обстановка " сините ". Това принуди управлението на Левски да започва договаряния с Коняспор, които приключиха сполучливо през вчерашния ден.

Носителят на Купата на Турция ще заплати малко над един милион лв. на " сините ", които преди няколко дни взеха близо 900 000 за Божидар Краев. Както е известно, геният бе платен от датския Мидтиланд.

25-годишният халф мина сполучливо медицински проби в Турция, където бе в компанията на изпълнителния шеф на Левски Красимир Иванов, след което парафира контракт с отбора, приключил на десето място в последния шампионат на Турция.

" Ти си лицемерен човек. Ти си изменник! Всички видяхме какъв човек си в действителност. Подкрепяхме те, само че ти ни разочарова. не заслужаваш да играеш за подобен тим като Левски... ", написа един от ядосаните последователи.

Друг пък прибавя: " Дано в никакъв случай не се върнеш в Левски ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР