Трансферът на Един Джеко от Рома в Интер е договорен

...
Трансферът на Един Джеко от Рома в Интер е договорен
Коментари Харесай

Интер взима Джеко по схемата от миналото лято с Наинголан

Трансферът на Един Джеко от Рома в Интер е контрактуван на 99%, настояват в Италия. Двата клуба най-сетне са се разбрали за изискванията, при които босненският нападател ще премине при " нерадзурите ". Според Sky Sport Italia още до края на седмицата договорката ще бъде финализирана и Антонио Конте ще получи футболиста, който желае да има в състава си вместо Мауро Икарди.

Интер ще заплати единствено 10 млн. евро за Джеко, само че ще прати на " Олимпико " и младока Едоардо Варгани. 18-годишният гений беше препоръчан и на Сасуоло в хода на договарянията за Стефано Сенси. Сасуоло обаче избира да вземе различен нападател от академията на миланския гранд - Андреа Адоранте.

В Рома разчитат, че с Варгани ще повторят удара от предишното лято, когато получиха от Интер Никола Дзаниоло като част от договорката за Раджа Наинголан и техничният халф се трансформира в едно от откритията на сезона.

Междувременно се разбра, че Интер е покрай това да реализира и произлязъл трансфер. Нароченият за преследване Жоао Марио е в напреднали договаряния с Монако и евентуално ще бъде преотстъпен на клуба от Княжеството, само че с алтернатива за закупуване. Сделката може да донесе общо 18 млн. евро на " нерадзурите ", а също така Монако ще заплаща напълно заплатата на португалеца от 3 млн. евро по време на периода на преотстъпане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР