Трансферът на Джак Грийлиш може да не се осъществи заради

...
Трансферът на Джак Грийлиш може да не се осъществи заради
Коментари Харесай

Изцепката на Грийлиш ще му коства тренсфера в Юнайтед?

Трансферът на Джак Грийлиш може да не се реализира поради последната изцепка на 24-годишния англичанин. В неделя той бе сниман на мястото на пътно произшествие, откакто бял "Range Rover " се забил странично в няколко паркирани коли в квартал на града. Самият Грийлиш бил сниман по джапанки в друг цвят и очевидно в много изморено положение.

Местни поданици са споделили за див ваучър, който траял до ранните часове на деня. Към 8 часа сутринта шумът спрял най-малко краткотрайно, преди да се чуе тон на колизия сред моторните транспортни средства. Това не е първият случай, в който Грийлиш попада в медийното внимание по неправилните аргументи.

Капитанът на „ виланите “ прави доста мощен сезон и се очакваше да попадне в състава на Англия за Европейското състезание, което обаче бе отсрочено за следващата година.

Сега обаче и възможният му трансфер при „ алените дяволи “ не наподобява толкоз сигурен. Юнайтед бе считан като главен любимец за неговия автограф и се очакваше да предложи за него 70 милиона паунда. След като обаче Грийлиш наруши наредбите на английското държавно управление за карантина не е ясно дали отборът, воден от Оле Гунар Солскяер, ще направи опит да притегли офанзивния състезател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР