Трансферът на Дени Алар в Левски предизвика солиден отзвук сред

...
Трансферът на Дени Алар в Левски предизвика солиден отзвук сред
Коментари Харесай

Привържениците на Рапид приемат със смесени чувства раздялата с Дени Алар

Трансферът на Дени Алар в Левски провокира стабилен отзив измежду почитателите на Рапид (Виена), където нападателят играеше досега. Голяма част от последователите на " зелено-белите " съжаляват за неговото овакантяване.

" Пожелавам му единствено най-хубавото. Дано да бъде по-щастлив в Левски, в сравнение с беше при нас. За страдание тук не съумя да употребява своите качества ", написа един от ентусиастите, представен от " Меридиан мач ".

" Жалко, че не се получи при нас, въпреки да не мога да схвана дейностите ни. Аз си оставам негов почитател. Вариантът с наема не е прелестен. Цялото това недоразумение можеше да се позволи по по-добър метод. Дано най-малко не му плащаме заплатата, тъй като тогава всичко би било още по-абсурдно ", показа различен отчаян почитател.

" Макар и до през днешния ден да си задавам въпроса по какъв начин човек може да изпусне толкоз 100-процентови положения, му искам всичко най-хубаво в София и до скоро виждане през идната година ", е мнението на различен последовател.

" Ще бъде доста добре, в случай че Левски се падне с Щурм (Грац) в Лига Европа и успее да ги изхвърли с гол на Дени. Съжалявам за него, само че би трябвало да гледаме напред ", пожелава си един от многото почитатели на Рапид, коментирали тематиката.
 Красимир Иванов не отхвърли, че Левски е бил на прага на банкрут
Бивш началник на Левски не отхвърли, че клубът е бил на прага на банкрут

" Темата с финансовото положение на отбора остаря, дано да оставим новото управление да води отбор ", съобщи Красимир Иванов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР