Трансферът на Алексис Санчес от Арсенал в Манчестър юнайтед е

...
Трансферът на Алексис Санчес от Арсенал в Манчестър юнайтед е
Коментари Харесай

Алексис Санчес ще струва на "Манчестър юнайтед" близо 180 милиона паунда

Трансферът на Алексис Санчес от " Арсенал " в " Манчестър юнайтед " е въпрос на часове, откакто двата клуба са доста покрай това да реализират съгласие за чилиеца. Според авторитетното издание " Телеграф " " алените дяволи " са сигурни в привличането на Санчес и договорката ще бъде оповестена в четвъртък заран.

Въпреки, че има контракт с " Арсенал " за още единствено шест месеца, чилиецът ще излезе много скъпо на 20-кратните първенци на Англия. Санчес би трябвало да подпише за четири години и половина, с което ще коства общо 180 милиона паунда на " алените дяволи ".

Според " Телеграф " " Юнайтед " ще заплати за нападателя 30 милиона паунда, а самият футболист ще получи бонус от 20 милиона при подписването на контракта. Сумата, която ще бъде платена на неговия сътрудник е над 10 милиона паунда.

На " Олд Трафорд " са подсигурили чисто 14 милиона паунда на година, което е обезпечената му заплата след заплащането на всички налози. Преди налозите възнаграждението на Санчес ще бъде съвсем 27 милиона паунда.

Именно условията на Санчес за толкоз висока заплата, както и сумата за сътрудника му са отказали от борбата " Манчестър сити ". Преди два дни " жителите " оповестиха, че няма да наддават за нападателя, макар че през лятото прехвърлянето му на " Етихад " пропадна в последния миг.

Като част от договорката сред " Арсенал " и " Юнайтед " ще бъде включен и Хенрик Мхитарян. Арменецът ще премине на " Емиратс ". По непотвърдена информация той ще взима 130 хиляди паунда седмично, без разнообразни
бонуси, които ще му бъдат изплащани при положително показване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР