Трансфер на Анте Ребич в Байерн (Мюнхен) вече не стои

...
Трансфер на Анте Ребич в Байерн (Мюнхен) вече не стои
Коментари Харесай

Байерн се отказа от Ребич, бил ограничен технически

Трансфер на Анте Ребич в Байерн (Мюнхен) към този момент не стои на дневен ред за първенците на Германия, оповестява Kicker. Всеотдайният хърватин непрекъснато бе свързван с прекосяване от Айнтрахт (Франкфурт) на “Алианц Арена”, само че баварците към този момент не се интересуват от услугите му, въпреки Ребич да е любим на треньора на клуба Нико Ковач, с който са сънародници.

Като причина за това решение на Байерн от изданието показват това, че Ребич е “технически ограничен” и не би паснал добре в състава на мюнхенския исполин. Този ход не е координиран с Ковач, а до развръзката се е стигнало след интервенция от високите етажи на управлението.

25-годишният нападателен футболист построи име в Бундеслигата точно под управлението на Ковач в Айнтрахт сред 2016 и 2018 година. В този интервал Ребич изигра 49 мача за “орлите”, в които записа 8 гола, 4 асистенции и шокиращите за нападател 18 жълти картона.

През предишното лято Ребич публично стана благосъстоятелност на носителите на Купата на Германия, откакто те заплатиха на Фиорентина скромните 2 милиона евро, а сега пазарната му цена е над 30 милиона. Сезон 2018/2019 бе най-силният в кариерата на хърватското острие, откакто той вкара 10 гола и подаде за още 6 в общо 38 мача от всички шампионати.

Националът на Хърватия в никакъв случай не се е славел с блестящи механически качества, само че за сметка на това постоянно е компенсирал това с големи безрезервност, хъс и разпределяне на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР