Трансджендърът Филип Димитров се похвали, че си е сложил нов

...
Трансджендърът Филип Димитров се похвали, че си е сложил нов
Коментари Харесай

Джендърът Филип си наля 1400 кубика в гърдите

Трансджендърът Филип Димитров се похвали, че си е поставил нов силикон. Филип, който е по-известен като Анджелина е единствено на 19 години, а към този момент конкурира мис Силикон Джулиана Гани с обилен бюст, написа в. "България през днешния ден ".

Роденият в Кюстендил момък се подложил на серия интервенции за промяна на пола. Резултатът от тях е удивителен. Според осведомени, младежът има по към 700 кубика силикон във всяка гърда, като общото количество е близо 1400 кубика. С новия си бюст джендърът става изцяло приключена жена.





Само преди година Филип — Анджелина се подложи на многопластов цикъл от 3 интервенции за промяна на пола. За възобновяване са били нужни 4 месеца, само че съгласно трансджендъра болката си коствала и към този момент се усеща същинско момиче.



„ Не ме болеше, възприятието е такова, както майка до момента в който ражда. Усещаш болката, като че ли от теб излиза ново тяло”, прям е Филип — Анджелина. Още от ранните му юношески години той стартира да си мечтае да се трансформира в жена. Тогава събира куп приятелки на сестра си и от тях стартира да придобива женски навици и обноски, както и друг метод на мислене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР