*** Трън/с. Лева река От 13.00 часа Министърът на земеделието,

...
*** Трън/с. Лева река От 13.00 часа Министърът на земеделието,
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 6 април

*** Трън/с. Лева река

От 13.00 часа Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов ще взе участие в освещаването на
ремонтирания ранносредновековен манастир „ Св. 40 мъченици ".

*** София

От 10.00 и 11.00 часа в парка против районната администрация в ж.к. " Младост 3 " и в парк " 100 години София " в ж.к. " Младост 2 " ГЕРБ - Младост ще сложи къщички за книги.

От 10.30 часа Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) провежда Ден на отворените порти.

От 11.00 часа в Новата гора край Суходол стартира пролетният залесителен сезон.

От 11.00 часа в Националния военноисторически музей ще се организира нова фамилна просветителна стратегия „ Животните на фронта ".

От 14.00 часа в зала 8 на НДК ще се състои конференция след съвещание на Националния съвет на Политическа партия АБВ и Политическия съвет на „ Коалиция за България ". На събитието ще бъде показан съставът на листата на „ Коалиция за България " за идните европейски избори.

От 19.00 часа на сцена Backstage в Театър Азарян ще бъдат показани разнообразни способи на виртуалното другарство в спектакъла „ Сбогом, Йохан Райс! ".

*** Асеновград

В 10.00 ч. на пл. „ Акад. Николай Хайтов " стартира IV фестивал на уличното изкуство „ Брилянтин` 2019 ".

*** Благоевград

В 10.30 часа в конферентната зала на Областна администрация Благоевград РИК-Благоевград ще организира конференция.

В 10.30 часа на площад „ Македония " с концерт ще бъде сложено началото на акцията „ Чист и зелен Благоевград! От нас зависи! ". В 10.30 часа ще бъде формалното разкриване на акцията, когато ще бъде даден и старт на почистването.

В 10.30 часа в двора на ДГС-Благоевград ще бъдат раздавани фиданки в границите на акцията „ Чист и зелен Благоевград! От нас зависи! ".

*** Благоевград./с. Струмяни

От 18.00 часа на площад „ 7-ми април " ще организира празничен концерт.

*** Бургас

В ОУ „ Георги Бенковски " ще се организира математически шампионат за деца от предучилищна възраст „ Многознайко ".

От 10.00 до 15.00 часа в Експо център „ Флора " ще се организира самодейността „ Мини Академия за родители ".

Oт 11.00 часа в МОЛ Бургас Плаза (ниво 0) ще стартира формалното разкриване на Четвъртото издание на Изложение „ Зона Здраве " - Бургас.

От 11.00 до 16.00 часа ще се правят прегледи и съвещания от експерти от лечебните заведения в Бургас като част от ревюто „ Зона Здраве ".

От 11.00 до 14.30 часа в региона на Експозиционен център „ Флора " младежи ще вземат участие в разнообразни креативен и спортни работилници.

От 11.30 часа в Етнографския музей (ул. „ Славянска " 69) ще се организира лекция на тематика „ Подводни археологически изследвания по Южното българско Черноморие ".

От 12.00 часа в зала 4 на Експозиционен център „ Флора " ще бъдат показани резултатите от план „ Социално включване и развиване за младежите от община Бургас ".

От 17.00 часа в Кафе " С подпис " (ул. " Вола " 1) ще се организира литературна вечер, озаглавена " Енигматичният Maurice Blanchot, който " не разказваше истории ".

От 19.00 часа на сцената на Културен дом на нефтохимика ще бъде показан спектакълът „ Пътят " с присъединяване нашкола за арменски танци „ Наири " и балет „ Естрея ".

*** Варна

От 10.00 часа пред Катедралния храм ще стартира разкриване на мотосезона.

*** Велико Търново

В 7.50 часа на жп гарата във Велико Търново стартира походът из горите на Кръстец, проведен от групата за здравословен метод на живот „ TarnovoRuns ".

От 10.00 часа в парк „ Дружба " ще се състои фитнес навън - безвъзмездна подготовка.

От 11.00 часа в Салон на Читалище „ Искра " Театър „ Весел " ще показа детски куклен театър „ Умник Гюро " на Държавен куклен спектакъл - Търговище.

От 20.00 часа от площадка за наблюдаване на ул. „ Никола Пиколо " ще може да се следи Аудио-визуален театър „ Царевград Търнов - тон и светлина ".

*** Враца

От 10.30 часа в Куклена зала на ДКТ ще се играе постановката „ Палечка " по Ханс Кристиан Андерсен.

*** Габрово

От 14.00 до 16.00 часа в ЕМО „ Етър " ще се проведат безвъзмездни тематични беседи за занаяти, в които се употребяват уреди, задвижвани с вода - дървостругарство, мелничарство, тепавичарство и гайтанджийство.

*** Гоце Делчев

От 13.00 часа в залата на общината ще се организира първа среща с участниците в обучителния курс за родители на дребни деца „ Работилници за родители " по програмата „ Да пораснем дружно ".

*** Добрич

От 10.00 часа на бул. „ Русия " ще бъде обещано началото на Националния шампионат по спортно вървене за мъже, дами, юноши и девойки под 20 година и под 18 година, както и за момчета и девойки под 16 година

*** Перник./с. Черна гора

От 10.30 часа в местността „ Анев дол " ще се организира състезателен празник,,Ден на гората ".

От 19.00 часа в сценичен салон „ Георги Русев " ще се играе „ Приятели мои " - комедийно шоу на Дарик радио и Сдружение " G. O. WAKE UP " с Димитър Туджаров - Шкумбата.

*** Пловдив

В 11.00 часа в зоната пред Туристическия информативен център в Стария град (ул. „ Д-р Стоян Чомаков " №1) стартира самодейността „ Музей навън ".

От 14.00 часа пазар „ Чайка ", регион Източен ще се трансфорат в сцена на един специфичен спектакъл, отдаден на пловдивчани и тяхното всекидневие.

От 18.00 часа в читалище „ Алеко Константинов " ще бъде показан планът „ Mind The Kiss ".

*** Смолян

От 10.00 часа в Спортна зала „ Величко Чолаков " ще стартира Националният шампионат по спортни танци и Купа България.

*** Стара Загора

От 11.00 часа в Република България „ З. Княжески " ще бъде прожектиран балетът „ Дон Кихот ", запис от 2016 година на балета на Виенската опера.

От 16.30 ч. в Драматичен спектакъл „ Гео Милев " македонската група от Факултет за трагични изкуства към Университет „ Св. Св. Кирил и Методий " в Скопие ще даде началото на главната стратегия в Международния студентски сценичен фестивал „ Данаил Чирпански ".

От 19.00 часа в Оперния спектакъл ще се състои премиерата на камерната опера „ Лицето на лъва " от Елена Лангер.

*** Шумен

От 10.00 часа Шуменският общински юношески съвет се включва в националната самодейност „ ФАС ОFF " и провежда акция за разчистване на региона към Паметника на Свободата и стъпалата до Младежки дом Шумен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР