Трамваи с номера 3 и 10 се движат с променен

...
Трамваи с номера 3 и 10 се движат с променен
Коментари Харесай

Няколко трамвая сменят маршрута си днес и следващия уикенд

Трамваи с номера 3 и 10 се движат с изменен маршрут през днешния ден, заяви Столична община. 

Тройката в посока кв. “Орландовци ще вози от бул. “Христо Ботев “ надясно по ул. “Струга “ и надясно по бул. “Княгиня Мария Луиза “ по маршрут. В противоположна посока не се трансформира.

Трамвайна линия №10 в посока ж.к. “Западен парк “ ще пътува от бул. “Кн.Мария Луиза “ надясно по бул. “Христо Ботев “, наляво по ул. “Струга “ и надясно по бул. “Княгиня Мария Луиза “ и по маршрута. В противоположна посока маршрутът не се трансформира.

На 27 и 28 октомври се планува следната организация на придвижване:

Трамвайни линии №1 и 7 в посока надлежно ж.к. “Иван Вазов “ и ж.к. “Борово “: от кръстовище бул. “Княгиня Мария Луиза “, по бул. “Витоша “, ул. “Алабин “ и наляво по бул. “Христо Ботев “ по маршрута си. В противоположна посока маршрутите не се трансформират.

Трамвайна линия №3 в посока жк. “Захарна фабрика “ от кръстовище бул. “Мария Луиза “, през подлез „ Надежда “, ул. “Скопие “, бул. “К.Величков “, и по ул. “Цар Симеон “ и по маршрута си.

Трамвайна линия №6 – в посока ж.к. “Иван Вазов “: от триъгълника по маршрута на трамвайна линия №11 по ул. “Скопие “, бул. “К.Величков “, бул. “Александър Стамболийски “, пл. “Възраждане “ и надясно по бул. “Хр.Ботев “ и по маршрута си. В противоположна посока маршрутът не се трансформира.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР