Тръмп заяви пред ООН, че САЩ няма да имат друг

...
Тръмп заяви пред ООН, че САЩ няма да имат друг
Коментари Харесай

Тръмп в ООН: Може да се наложи САЩ да унищожат напълно КНДР

Тръмп съобщи пред Организация на обединените нации, че Съединени американски щати няма да имат различен избор, с изключение на да унищожат изцяло КНДР, в случай че тя ги заплаши, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

В дебютната си тирада пред международната организация той дефинира оправянето със севернокорейската опасност като първостепенно световно предизвикателство.

Тръмп стартира речта си, малко откакто дойде в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк. Президентът съобщи, че светът е изправен пред деструктивни закани от незаконни страни, терористи и екстремисти.

Престъпните страни освен поддържат терористи, само че и заплашват други страни с най-унищожителното оръжие, известно на човечеството, сподели Тръмп, имайки поради нуклеарните оръжия.

Тръмп назова в речта си нуклеарната договорка с Иран най-лошата и едностранчива, подписвана в миналото от Съединени американски щати, и дефинира политиката на Техеран като дестабилизираща.

„ Честно казано тази договорка е позор за Съединени американски щати. Време е целият свят да се причисли към нас и да упорства държавното управление на Иран да постави завършек на устрема си към гибел и съсипия “, сподели президентът.

Той съобщи, че Иран е корумпирана тирания, която цели да дестабилизира Близкия изток и прикани държавното управление в Техеран да спре поддръжката си за тероризма.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР