Тръмп сериозно се страхува от импийчмънтАмериканският президент Доналд Тръмп е

...
Тръмп сериозно се страхува от импийчмънтАмериканският президент Доналд Тръмп е
Коментари Харесай

Тръмп сериозно се страхува от импийчмънт

Тръмп съществено се опасява от импийчмънт
Американският президент Доналд Тръмп е споделил със своите съветници страховете си, че може да му бъде проведен импийчмънт, откакто Камарата на представителите на американския Конгрес премине под контрола на демократите през идната година. Това заяви Си Ен Ен, базирайки се на информиран източник, непосредствен до стопанина на Белия дом.

Според него Тръмп намерено е изразявал своята угриженост, че демократите ще започват процедура за импийчмънт по отношение на него. Президентът счита, че импийчмънтът „ в действителност е вероятен “, само че не е безусловно сигурен.

В неделя членът на правната комисия на долната камара на Конгреса Джералд Надлър съобщи пред Си Ен Ен, че законодателите ще имат право да стартират процедура за импийчмънт по отношение на Тръмп, в случай че бъде потвърдено, че той персонално е наредил на своя някогашен юрист Майкъл Коен да заплати на две дами в подмяна на тяхното безмълвие за хипотетични интимни връзки с Тръмп. Става дума за някогашната порноактриса Сторми Даниълс и някогашния фотомодел Карън Макдугъл, които направиха сензационни разкрития по-рано тази година.
 Сторми Даниълс. Сторми Даниълс. / БГНЕС
В Белия дом считат, че единствените съществени обвинявания по отношение на Тръмп, които евентуално могат да заплашат неговото президентство, са хипотетичните нарушавания на разпоредбите за финансиране на изборните акции в границите на делото Коен. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР