Тръмп се бори срещу демократите като цяло, тяхната цел беше

...
Тръмп се бори срещу демократите като цяло, тяхната цел беше
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Дали Байдън ще встъпи в длъжност, не е добре здравословно

Тръмп се бори против демократите като цяло, тяхната цел беше да го съборят. В момента на процедура съвсем наподобява, че са спечелили президентското място, само че не натъртват на това какво ще предложи Байдън, а всички са фокусирани върху това какъв брой е хубаво, че няма да е Тръмп ". Това изясни в "Денят стартира " с Георги Любенов проф. Йонко Мермерски, който е преводач в администрацията на Доналд Тръмп в Белия дом.

При една победа, съгласно мен, би трябвало да се гледа напред, а те не виждам с какво могат да се похвалят и да чакат, добави проф. Мермерски.

Според него, претендентът на демократите Джо Байдън е една преходна фигура, трансферна.

"Всички знаят - криха го по мазетата, пазеха му програмата тъй че, да се оправи. Според мен, това не може да бъде президент на най-силната нация. Той не е в положително здравословно положение, не е в добра кондиция.

Тръмп изкара Коронавирус и направи за 5 дни към 20 еквиваленти на 20 рок концерта изяви, мина през 9 щата, до момента в който Байдън се криеше ", безапелационен е проф. Мермерски.

"Тръмп има възможност за победа - счита той. - Това към този момент е семантика. Не желая да се впускам да диря недостатъци и да се хващаме, че може да има нередности или измами. Може да се наложи да превеждам и на Байдън един ден, или на Харис ".

"Тръмп беше оздравял от ковид с цианидно лекуване ", изясни проф. Мермерски. Такова се ползва и при ракови болести, а цианидът в действителност се среща даже в горчивите бадеми, добави ученият.

"Тръмп беше пробен пациент, той способства за науката. Изкара болестта с леки признаци, не е бил на вентилация ", съобщи още професорът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР