Тръмп поиска помощ от международната общност за справяне с безредиците

...
Тръмп поиска помощ от международната общност за справяне с безредиците
Коментари Харесай

България обеща помощ на Тръмп в овладяването на безредиците

Тръмп изиска помощ от интернационалната общественост за справяне с безредиците в Съединените щати, зародили след убийството на чернокожия Джордж Флойд от бял служител на реда. 

Първи в света на обезверения вик се отзова Бойко Борисов и разпореди на воения министър Каракочанов в незабавен действен порядък да приготви мироналагаща мисия и да изпратим в Съединени американски щати български контингент, който да пази Пето Авеню в Ню Йорк, което също стана обект на нападения. На ексклузивен брифинг Борисов раказа по какъв начин Тръмп потърсил помощта ни: 

- Обади ми се Тръмп нощеска и ми вика: " Аман-заман, Бойко, помагай, братко, ситуацията е цялостен дизастър! Ти избави народа си и от бежанците, и от короната, а аз съм заринат с някакви чернилки и всевъзможни проблеми! Минеаполис гори. Чикаго гори. По Пето Авеню се плячкосва. Ако тая рецесия овладея, не ми мърда втори мандат. Ама ситуацията става все по-тежко и не знам на кой различен мога да разгадавам. Помагай! "  

- Ще помогнем, по какъв начин няма да помогнем! - продължи изложението си министър председателят. - Веднага разпоредих на министър Каракочанов да се стяга в талията и да отпътува на Пето Авеню! 

Преди да замине за задачата, която ще управлява персонално, Каракочанов организира физзарядка и обучение, с цел да влезе във форма оптимално бързо. 

 Вицепремиер-умиротворител: Как обществените мрежи разясниха синята... Смимка: Пресцентър на Министерски съвет

- Не можем да оставим братския народ в неволя - коментира Каракочанов. - Премиерът ми се обади полунощ и аз скочих на мига от леглото, с цел да да се приготвя чудесно. Повече пот в учението - по-малко кръв в багра. До сутринта направих 4 обиколки на терасите ми и три странични кълбета. Който си мисли, че е елементарно, да добие моите габарити и отново да се опитва! Каската ми ври от пот и от синя стана лилава, представете си какво натоварване е това!

Тъй като породиха компликации с нужните документи, Каракочанов си издаде на бърза ръка паспорт по втория метод и изясни: 

- Война е, бойна конюнктура, няма време за процедури и церемонии, нашите братя страдат, Тръмп е вцепенен от боязън и намален военен дух. Но по тази причина са политическите другари - освен за заявления, само че и каузи, действителна взаимност в мироналагането и мироопазването! 

След това Каракочанов се метна на ел. тротинетка и с нея скочи непосредствено в каросерията на боен камион вид " джоган ", с който посети полигона " Марково " край Шумен, където продължи с подготовката си, тренирайки със зенитна установка, тежка картечница, противотанкови оръдия и лък. 

- Не се знае какво ще потрябва, ситуацията е динамична - още веднъж бе общителен Каракочанов в една от редките минутки за отмора. - Аз персонално избирам да вардя Пето Авеню с танкове и артлерия, само че ще преценим в допълнение на място. Това е. Нямаме време за губене, аз към този момент пушка нарамих и на глас търча интернационален. 

В суматохата си Тръмп в това време съумя да разгласи Антифа за терористична организация, виновна за размириците. 

Каракочанов се съгласи, че това е противоречив ход, само че даде обещание като свърши патакламата да натисне Тръмп за възобновяване на Интернационала и изгубените си в битката килограми. 

Министър Каракочанов се натовари с няколко тюфлека на незабележим F-16 полетя да посрещне мъжки ориста си. 

Преди да се изгуби в търбуха на машината, той прошепна извънредно и единствено за нашата медия:

- Скоро ще се чуе нещичко за мен, българино! 

Една сълза опари ухото на вашия кореспондент, Каракочанов намести паласките си и полетя с другите тюфлеци да изпълнят своя заветен дълг. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР