Тръмп определи вота през ноември като последен шанс Америка да

...
Тръмп определи вота през ноември като последен шанс Америка да
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън може да ни доведе САЩ до Трета световна война, само аз съм спасението

Тръмп дефинира вота през ноември като финален късмет Америка да бъде избавена от политиката на сегашния президент Джо Байдън

" Щях изрично да спра Путин " (ако бях на мястото на Байдън).

Това разгласи Доналд Тръмп при откриването на акцията си в щата Айова за републиканската номинация за президентските избори.

Тръмп дефинира вота през ноември като финален късмет Америка да бъде избавена от политиката на сегашния президент Джо Байдън:

" Това е последният ни късмет да спечелим изборите. Остават 10 месеца. Притеснявам се обаче и за тези 10 месеца, тъй като той към този момент навреди толкоз на страната ни. Знае ли някой какво може да направи той за тези 10 месеца. Може и то трета свметовна война да стигнем ".

Речта на Тръмп съответства с третата годишнина от протеста на 6 януари 2021 година, когато негови последователи щурмуваха Конгреса в опит да предотвратят узаконяването на изборната победа на Байдън. Тръмп отбрани обществено участниците в протеста, които бяха наказани и пратени в пандиза:

" В тази страна, несъмнено, никого не пращат в пандиза. Определени хора даже не ги закачат, в случай че убият някого. Но в случай че си един от нас, тогава отиваш в пандиза. Вижте какво се случи със заложниците от 6 януари. Ужасно е ".   

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР