Тръмп хвали отношенията на САЩ с Древен Рим пред италианския

...
Тръмп хвали отношенията на САЩ с Древен Рим пред италианския
Коментари Харесай

Тръмп хвали отношенията на САЩ с Древен Рим пред италианския президент Моцарела

Тръмп хвали връзките на Съединени американски щати с Древен Рим пред италианския президент " Моцарела ".

Потребители в обществените медии изпаднаха в унес от реакцията на италианския преводач на Тръмп по време на конференцията в Белия дом - откакто той съобщи, че Съединени американски щати споделят историята с Италия, датираща от античния Рим , оповестява " Дейли мейл " и " Спутник ".

Докато Тръмп приказва, хората бързаха да извърнат внимание на изменящите се изражения на лицето на италианския преводач , до момента в който седи зад него и записва, до момента в който бърка с името на италианския президент Серджо Мотарела .

Въпреки това мнозина опазиха Тръмп , казвайки, че той се базира на огромното въздействие, което античната римска културна и правна традиция имат върху западните нации, в това число Съединени американски щати .

Президентът Тръмп е добре прочут с спорни исторически изказвания: Той упрекна кюрдите, че не оказват помощ на Съединени американски щати през ВСВ (когато няма такова нещо като кюрдски политически власти), твърди, че е имало летища по време на войната за самостоятелност на Съединени американски щати от 1775-1783 година и съобщи, че Ейбрахам Линкълн е изгубил Гражданската война .



President @realDonaldTrump just wrapped up a joint press conference with President Mattarella of Italy.

“The United States and Italy are bound together by a shared cultural and political heritage dating back thousands of years to Ancient Rome. "
Welcome to the Splash Zone, Italian Translator. pic.twitter.com/IDaBGd8LkM
— John Heilemann (@jheil) October 16, 2019
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР