Тръмп е разпоредил знамената в Белия дом и над американските

...
Тръмп е разпоредил знамената в Белия дом и над американските
Коментари Харесай

Тръмп и Путин потресени от стрелбата във Вегас

Тръмп е разпоредил знамената в Белия дом и над американските държавни институции в страната и зад граница да бъдат спуснати на половина поради нещастието в Лас Вегас, заяви пресслужбата на Белия дом, представена от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Руският президент Владимир Путин съобщи в съболезнователна депеша до американския си сътрудник Доналд Тръмп, че е покъртен от жестокостта на закононарушението, лишило живота на десетки мирни жители в Съединени американски щати.

Говорител на Антонио Гутереш заяви, че генералният секретар на Организация на обединените нации е покъртен от ужасяващото нахлуване в Лас Вегас и се готви да изпрати съболезнователно писмо до американските управляващи.

„ Бях шокирана от новините от Лас Вегас. Съчувствие и съболезнования за околните и фамилиите на жертвите “, сподели в изказване немският канцлер Ангела Меркел, представена от Ройтерс.

Канадският министър председател Джъстин Трюдо засвидетелства в Туитър другарските усеща и поддръжка на сънародниците си за потърпевшите в Лас Вегас и хората в Съединени американски щати.

Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че в мислите си британците са с жертвите и избавителните служби, справящи се с последствията от ужасяващото нахлуване в Лас Вегас. Тя предложи помощ в следствието на случилото се.

„ Мишел и аз се молим за жертвите в Лас Вегас. Мислите ни са със фамилиите им и с всеки потърпевш от следващата безсмислена покруса “, написа в Туитър някогашният американски президент Барак Обама.

Съчувствие и съпричастност показаха също вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс и брачната половинка му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР