Тръмп е атакувал публично разследването по руската афера около 1200

...
Тръмп е атакувал публично разследването по руската афера около 1200
Коментари Харесай

Тръмп е критикувал разследването по руската афера 1200 пъти

Тръмп е атакувал обществено следствието по съветската спекулация към 1200 пъти през интервала сред 2017 и 2019 година, заяви в. " The New York Times ".

Екип на вестника е систематизирал и анализирал обществените изявления на Тръмп, интервютата, речите му на манифестации, контактите с пресата и изявленията в профила му в Туитър.

Изданието отбелязва, че той е употребявал необятен набор от офанзиви против следствието на съветската интервенция в американския политически живот. Тръмп дефинира следствието на спецпрокурора Робърт Мълър като " най-големия лов на вещици в политическата история ".

Екипът на " The New York Times " е отчел и случаите, при които президентът се е изказвал в нечия отбрана по съветската спекулация.

Най-често той се е застъпвал за съветския президент Владимир Путин.

Между 207 и 2019 година Тръмп е направил 61 изказвания, в които е защитавал Путин и Русия. Най-много такива изявления са направени от него на конференцията след срещата с Путин в Хелзинки през юли 2018 година, както и през юли 2017 година - тогава беше първата му среща с съветския президент.

Припомняме, по-рано беше обявено, че ФБР е подхванало следствие за връзките на Тръмп с Русия. Бившият краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на ФБР Андрю Маккейб съобщи, че е допустимо Доналд Тръмп да е съветска " инвестиция " в американската политика. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР