“Тръгваме в нелека битка за София, ние ще се борим

...
“Тръгваме в нелека битка за София, ние ще се борим
Коментари Харесай

Официално: Ваня Григорова е кандидат-кметът на БСП в София frognews.bg

“Тръгваме в нелека борба за София, ние ще се борим най-много за това “сглобката ”, която се получи на национално равнище, да не позволим да се получи още веднъж и в София ”, съобщи Таков. 

 

Кандидатурата на синдикалистката е била подкрепена единомислещо с очевидно гласоподаване по време на съвещанието. Тя застава отпред със 101 гласа " за ". 21 от делегатите на конференцията са били срещу, а 8 са се въздържали.

 

Българска социалистическа партия ще се яви на локалните избори в столицата дружно с коалиция “Левицата! ”, коалиция “Неутрална България ”, Политическа партия “Европейска сигурност и интеграция ”, Политическа партия “Бг социалдемокрация и евролевица ”, Политическа партия “Атака ”, Отечествен съюз и Земеделски съюз “Александър Стамболийски “.

 

Кандидатурата на Григорова беше обявена още предходната седмица, само че трябваше да бъде съгласувана на градската конференция.

 

Синдикалистката е кандидатурата, на която държаха от Българска социалистическа партия. Самата Григорова изиска да е общ претендент на левите обединения, а в листите да има синдикалисти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР