Тръгваме на така очакваната лятна почивка: всички сме - майката,

...
Тръгваме на така очакваната лятна почивка: всички сме - майката,
Коментари Харесай

Мечтата ни се сбъдна: Един продукт с ефективна слънцезащита за всички

Тръгваме на по този начин предстоящата лятна отмора: всички сме - майката, бащата, порасналият младеж, дребната ни дъщеря и за първи път взимаме баба и дядо. Лятото е обичаното ни време от годината и се приготвяме усърдно за него. Но от време на време е мъчно да подготвим багажа за всички, които имат толкоз разнообразни ползи и хрумвания за почивката. Неизменен сателит ни е слънцето, само че желаеме да му се любуваме, а не да мислим по какъв начин да се предпазваме. 



Затова в листата най-отгоре поставям: да не не помни слънцезащитния крем. За да се улесня  още повече, открих най-удачното решение: един артикул, подобаващ за всички - от дребни деца, до интензивно движещи се младежи или за зряла кожа с по-специфични потребности. При това е без мирис, към който всеки е по този начин придирчив. Така няма да се безпокоя дали дребната ни дъщеря ще е на шарена сянка или ще бъде на директна слънчева светлина, до момента в който крещя по баткото, с цел да му намажа наново гърба около сърфа. 

, включващ първият слънцезащитен филтър на Pierre Fabre TriAsorB ,е отличен вид. Това е същинска гражданска война в слънцезащитната козметика.  Той покрива нов набор от слънчевата светлина: високоенергийната забележима синя светлина.

Улисани в заниманията си на плажа, може и да забравяме грижата за кожата. Така ще избегнем риска от слънчеви изгаряния, като същвеременно се насладим на приятна текстура и хидратация за кожата. Благодарение на софтуерния пробив на защитната формула, новият Intense Protect SPF 50+ безспорно ще е водещ на международните пазари на слънцезащитни артикули и знак на екосъобразен метод с мотото: кожата си защищити, океанът резервира!

Слънцезащитният крем с нов филтър е изключително подобаващи за бебета над 6-месечна възраст, деца, бременни и хора с доста ярък фототип кожа, както и при кожа със странични резултати от онкологична терапия.

Продуктът е подобаващ при всяко излагане на слънце, както и за излагане на слънце при екстремални условия за отбрана от слънце като: огромна надморска височина, намерено море, изсъхнал или мокър тропически климат, водни спортове.

Още по-хубавото е, че кремът попива за 3 секунди и обезпечава 8 часа хидратация, високоустойчив е, даже на изпотяване и е ултра водоустойчив – до 2 часа във вода.

Наслаждаваме се на лятото оптимално и нехайно. Това е постижимо с, който ще се грижи за здравето на кожата ви, до момента в който се забавляваме.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР