Тръгна дългоочакваното дело на Джони Деп, в което той се

...
Тръгна дългоочакваното дело на Джони Деп, в което той се
Коментари Харесай

Започна делото на Джони Деп за домашно насилие

Тръгна дълго чаканото дело на Джони Деп, в което той се пробва да почисти името си от обвиняванията в домашно принуждение. В понеделник стартира изборът на правосъдни заседатели и използването на лист на очевидци и доказателства по проблема.

Джони Деп съди някогашната си брачна половинка Амбър Хърд за клюка, тъй като го упрекна в домашно принуждение в обява за вестник " Вашингтон пост " от 2018 година Тогава актрисата се показа като жертва на домашно принуждение, въпреки в обявата да не се загатва името на Джони Деп. Според него обаче, думите на Хърд ясно демонстрират кого има поради. Актьорът отхвърля обвиняванията, че е удрял или посягал на тогавашната си брачна половинка.
 Филип Аврамов осмя селфито на министъра на културата 9 апр 2022 | Министърът на културата Атанас Атанасов (ПП) пусна нетипично видеопослание от кабинета си нощес, което обиколи...
Делото на Джони Деп провокира необятна социална реакция в Съединени американски щати. Пред съда във Феърфакс, Вирджиния - десетина дами излязоха с плакати " Справедливост за Джони " и развяха пиратски флагове като алегорична поддръжка на обичания облик на Джак Спароу, който Джони Деп изигра толкоз добре в " Карибски пирати ".

И Деп, и Хърд показаха дълги описи с евентуални очевидци, които биха могли да бъдат изслушани по делото. В листа на Хърд е и някогашният й другар и основен изпълнителен шеф на Tesla - Илон Мъск, с който Амбър си е разменила известия за Деп.

има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР