Трагикомичен случай, при който луксозна (и доста ниска!) лимузина Jaguar

...
Трагикомичен случай, при който луксозна (и доста ниска!) лимузина Jaguar
Коментари Харесай

Мощността на колата е обратно пропорционална на мощността на главата... Дама затъна с Jaguar на плажа в Бургас

Трагикомичен случай, при който първокласна (и много ниска!) лимузина Jaguar XJ затъна в пясъка на Северния плаж в Бургас, излъчи бТВ.

Романтичната група отишла на разсъмване в неделя на пясъчната линия, само че незнайно за какво, откакто се вкопали в пясъка, избягали, а не дочакали примерно помощ.

На идващия ден колата е изтеглена, а собственичката твърди, че не знаела къде навлиза и мислела, че това е пристан, оповестиха от полицията.

Притежателката на първокласната кола е 40-годишна украинка, която е била с компания, разкри шефът на локалното Пето районно управление (на МВР).

„ Вероятно по мрачно са навлезли от алеята на пясъка. След това са затънали и са оставили автомобила. Обяснението е типичното – да погледаме от близко, не знаехме, че е плаж, мислехме, че е пристан...

Съвсем съзнателно са навлезли, само че по-късно са затънали “, сподели пред медията основен контрольор Георги Илиев.

Автомобилът е изтеглен благодарение на доброволец с джип. На нарушителката обаче е формиран акт не по ЗДвП, а ще бъде санкционирана с от 1000 до 3000 лв. или с друга имуществена глоба до 5000 лв. по Закона за устройство на Черноморското крайбрежие.

Полицейският началник обаче самичък признава, че такъв вид санкции е мъчно да бъдат събрани.

Снимките обиколиха обществените мрежи и провокираха полемика, а зрителка на бТВ написа по мотива:

" Мощността на колата е назад пропорционална на мощността на главата. "

Илиев припомня на всички, че пободно държание е неразрешено и незнанието не е опрощение.

Полицейският началник подсети, че това е процедура - предишното лято гражданка на София напълно съзнателно си качила колата на плажната линия, а като че ли с цел да я глобяват по-лесно,... си направила щедро и фотоси. Съответно получила акт.

" Лесно е да влезеш с кола на пясъка, само че излизането не е чак толкоз елементарно ", заключи на края на репортажа кореспондентката на бТВ Лора Стаматис.

 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР