Трагично загиналата преди няколко дни в катастрофа красавица Асиана Митева,

...
Трагично загиналата преди няколко дни в катастрофа красавица Асиана Митева,
Коментари Харесай

Загиналата красавица Асиана била жена на Дъмпела

Трагично починалата преди няколко дни в злополука хубавица Асиана Митева, която през днешния ден бе заровена на Малашевските гробища в София, е била дамата на Даниел Стефанов-Дъмпела, научи „ ШОУ”.

Двамата са дружно от години, макар че съвсем не се появявали дружно в общественото пространство. Причината за това била, че двойката не желала да притеглят ненужно общественото внимание върху себе си. Но за красивата Асиана било невероятно да не направи усещане, където и да се появи. Била една от най-ухажваните родни манекенки. И макар че станала майка преди едвам пет месеца, хубавицата била в топформа, изключително напоследък – слаба, елегантна и ефирна.

„ Получавам доста оферти от известни мъже. Те си мислят, че като се обличам хубаво и наподобявам добре, съм следващото леко момиче, само че остават разочаровани. Все отново работата ми в заведенията ме задължава да съм изрядна що се отнася до визията ми”, споделила пред изданието преди няколко години Митева.

Когато се случва съдбовният случай с джипа ѝ, тя бързала да се прибере при детето си. Сега за дребния си наследник Дъмпела ще се грижи самичък, без Асиана, която надали ще прежали в миналото в живота си.

Така, както не могат да го създадат десетките другари на омайната Асиана. Часове, откакто стана ясно, че точно тя е жертвата на жестоката злополука с джип БМВ Х5 край Дупница, профилът ѝ във фейсбук се извърши с десетки съболезнователни послания, от които се вижда какъв брой доста е била обичана тя.

Едно от посланията, цялостни с обич и почитание, е на известния фотограф на звездите Иван Ерменков. „ В първите ми стъпки като професионален фотограф се сблъсках с доста и разнообразни хора, едните ми демонстрираха какъв НЕ би трябвало да бъда, други ми демонстрираха какъв бих желал да бъда след време и ми служеха за образец. Бях едвам 17-годишен, само че работех като клубен фотограф в един от най-елитните нощни клубове в България… Има хора, които в никакъв случай няма да не помни... към момента слушам думите им – „ Ванка, никой не ме е снимал толкоз добре има бъдеще в теб, момче! За голямо страдание този необикновено хубав освен външно, само че и вътрешно в душата си човек през днешния ден отлетя от тази земя след автомобилна злополука. Почивай в мир Асиана Митева, ти беше и си оставаш един добър и прелестен човек. Това беше най-силният допинг за мен”, написа той в обществената мрежа.

„ Днес е доста печален ден за мен, един младеж си отиде от този свят и остави своята рожбичка без майчица”, написа и шефката на столичен музикален клуб Йорданка Полеганова. След като новината за тежката злополука се популяризира, част от приятелите на Асиана, невярващи, че става дума за нея, признават, че са се пробвали да се свържат с нея по мобилния ѝ телефон, само че той бил изключен.

През последните години хубавицата спря да се изявява като модел, само че остана в светските среди. Работила е като пиар на Румънеца и Енчев, а също по този начин е била и шеф на „ Бедрум”. Била е управител и на клуб „ Маскара”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР