Трагичният старт на сезона във Висшата лига може и да

...
Трагичният старт на сезона във Висшата лига може и да
Коментари Харесай

Алардайс: През този сезон Арсенал може и да се бори за спасение

Трагичният старт на сезона във Висшата лига може и да значи, че Арсенал ще се бори за спасението си в елита през този сезон, съобщи мениджърът на Уест Бромич Албиън - Сам Алардайс. Неговият тим е 19-и в класирането и среща лондончаните на 2 януари, а преди този момент ще играе против първенеца Ливърпул и Лийдс.

Запитан дали Арсенал, 15-и в класирането след най-лошия старт на сезон в клубната история, е измежду противниците на Уест Бромич за място в елита следващата година, Алардайс отговори: "Ако са измежду последните осем в този миг през сезона, да. Абсолютно ".

Бившият селекционер на британския народен тим добави, че загубата с 1:4 против Манчестър Сити в шампионата за Купата на Лигата не носи със себе си загуба на точки, само че сигурно ще афектира тима. Арсенал в действителност загуби и пет от последните си седем мача в шампионата.

"Във вторник паднаха още веднъж и знаете по какъв начин въздейства това на футболистите. Да, не се случи в мач от шампионата, само че всяко проваляне въздейства на морала на футболистите. Сигурно се чудят за какво това се случва и по какъв начин да се измъкнат от тази позиция ", сподели Алардайс.
Премиър лийг 15 кръг, неделя 27 декември  Ливърпул 18:30предстои  Уест Бромич Албиън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР