Трагичната смърт на принцеса Даяна през 1997 г. беше шок

...
Трагичната смърт на принцеса Даяна през 1997 г. беше шок
Коментари Харесай

Вижте какви са били първите думи на Чарлз, след като разбира, че принцеса Даяна е починала

 Трагичната гибел на принцеса Даяна през 1997 година беше потрес за целия свят. Кралският биограф разказа по какъв начин принц Чарлз, някогашният брачен партньор на кралицата на народа, реагира на това извънредно събитие.

Кралският биограф Пени Джуниър в книгата си " Фирмата ", отдадена на историята на семейство Уиндзор, разказва оня съдбоносен ден, когато тъжната вест стига до Бъкингамския замък.

Изданието Express разгласява фрагменти от тази творба в собствен материал. Когато Чарлз е чул разтърсващата новина, първите му думи са били  " Всички ще ме обвинят, нали? Светът ще полудее. Ще се натъкнем на реакция, която даже не сме си представяли. И тя може да унищожи всичко. Тя може да унищожи монархията “.

Думите на Чарлз до известна степен са се оказали оракулски: реакцията след смъртта на обичаната принцеса беше в действителност огромна.

Изглежда във Англия няма човек, който да е останал апатичен към тази покруса. Стотици хиляди се стекоха към Бъкингамския замък с цветя в ръце и изрекоха съболезнования. Мнозина упрекват точно кралското семейство за нелепата гибел на Даяна. Има хиляди теории на конспирацията, които разпростират трагичния край в разнообразни насоки, написа " Блиц ". 

Може би Чарлз е бил прав - доста хора са се отнасяли зле с него, поради връзката му с Камила и той не можел да си елементарни обстоятелството, че бракът му с Даяна е бил трагичен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР