Трагична случка с две красиви млади азиатки, дошли на симпозиум

...
Трагична случка с две красиви млади азиатки, дошли на симпозиум
Коментари Харесай

Бивш депутат помогна на изпаднали в беда чужденки

Трагична преживелица с две красиви млади азиатки, пристигнали на симпозиум в София и решили да посетят най-популярния ни морски курорт - Слънчев бряг, с помощта на някогашния депутат от Бургас Мирослав Севлиевски получи удобна развръзка, написа Флагман бг.

Ето какво тъкмо се е случило:

" Двете дами от Монголия са купили билети от офис на автобусна компания в София и са тръгнали за Слънчев бряг. На Автомагистрала " Тракия ", на към 100 км от столицата в посока Бургас, рейсът е спрял на бензиностанция за отмора. Очевидно двете девойки са чакали на дълга опашка за тоалетна, когато водачът е потеглил без тях. Едната от тях е приключила висшето си обучение в България и знае български език, с помощта на което изкараха шанс. Разбрах какво се е случило. От билетите разбрах от кой офис са си купили билетите, обадих се и споделих на представителката на компанията, че в случай че не подхващат ограничения, ще пусна сигнал за случая до министъра на туризма. Оттам поеха ангажимент и споделиха, че идващият рейс, който потегля в 13:30 ч. от София за Слънчев бряг, ще ги качи. А багажът им ще ги чака в Бургас. След малко ми се обади и самият водач на рейса, който също ми даде обещание, че това ще се случи ", описа Мирослав Севлиевски.

Той изясни още, че Слънчев бряг е доста известен на всички места в света. Именно заради тази причина двете азиатки са решили да посетят курортния комплекс за един ден, до момента в който са на симпозиум в София.

Мирослав Севлиевски от 2001 година е депутат, а от 23 февруари до 17 август 2005 година е министър на енергетиката и енергийните запаси в държавното управление на Симеон Сакскобургготски. По-късно Севлиевски става лидер на отделилата се от Национална движение „Симеон Втори" група " Новото време ". Занимава се с туризъм от години и добре познава Слънчев бряг.

Според него, без значение кой какво приказва за Слънчев бряг в България, той е прелъстителен в чужбина и е една от дребното търговски марки, които страната ни има и се разпознава в света и то в положителния смисъл.



" Пълното безхаберие и недоумение, отчайващата дивотия за българския туризъм води тъкмо до подобен вид акция. Шофорът на рейса не може да си показа, че е значимо чужденецът би трябвало да бъде добре обслужен, тъй като този той ще остави парите си в България, по този начин българската страна, да вземем за пример, ще може да заплати на учителката на щерка му заплатата. И тъй като няма общо говорене по тематиката, стигаме до нормалното състояние - " Да мрат тези, които са на морето, тъй като те са богати " или " Плажовете са празни, тъй като нещо ставало ", и т.нат. Но тези девойки, и освен те, са изоставени, тъй като липсвва просвета, липсва говорене на тематиката. Никой не изяснява какъв брой е значимо тези хора да са обслужени. Нека да създадат една елементарна тактика - да вземем за пример да кажат на хората по какъв начин да стигнат до Черноморието - какви влакове, рейсове и други типове превоз има, по какъв начин и по кое време да се придвижват до морето, водачите и всички работещи в сектора да са учтиви. Тогава хотелите ще са цялостни! ", сподели в умозаключение Мирослав Севлиевски.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР