Трагедията в Украйна беше предвидима, аз предупреждавах за нея. Беше

...
Трагедията в Украйна беше предвидима, аз предупреждавах за нея. Беше
Коментари Харесай

Каспаров: Управлението на Путин беше подготовка за възстановяване на СССР

" Трагедията в Украйна беше предвидима, аз предупреждавах за нея . Беше явно. Първата анексия беше преди 8 години - Крим. Но и преди този момент Путин споделяше и правеше доста неща, които даваха сигнал за нападателните му планове. 

Това съобщи пред bTV шахматистът и опозиционер Гари Каспаров.

Според него, западните политици години наред не са желали да видят по какъв начин Путин се готви за война , а това е било предвидимо.
 Русия разгласи Ходорковски и Каспаров за задгранични сътрудници
Русия разгласи Ходорковски и Каспаров за задгранични сътрудници

Шефът на ЮКОС и международният първенец по шахмат се занимавали с политика, финансирана от Украйна и Съединени американски щати

Цялото ръководство на Путин, към този момент повече от 20 години , съгласно Каспаров, е подготовка за възобновяване на Съветския съюз, сподели още той. В същото време обаче той не счита, че това към този момент е постижима цел - с оглед хода на военните дейности. 

Защото в Украйна съветската войска претърпя проваляне, геополитическо проваляне. Предполагам, че свободният свят към този момент разбра, че в този момент е моментът да реши казуса с Путин един път и вечно. Ако Путин има даже непълен триумф в Украйна, то опасност има за всички останали страни, тъй като неговият режим е издигнат на външна агресия, като всяка тирания. Бъдещето на Путин е като на всеки деспот. Като края на политическия им живот нормално за тях значи и физически край, съобщи той. 

Каспаров вижда два пътя за развиване на Русия след края на войната. Страната или ще стане стане китайска провинция, или да се интегрира в Европа и да се откаже от имперската система на ръководство.

Припомняме, че Каспаров е остарял критик на Кремъл. През май, той и Михаил Ходорковски бяха включени от Москва в листата с физическите лица задгранични сътрудници. 

Според съветското правосъдно министерство, Ходорковски и Каспаров се занимавали с политическа активност, освен това, финансирана от Украйна и Съединени американски щати.

Каспаров през 2013 година напусна Русия.
 Каспаров: Диктатурата на Путин унищожи всяка политическа интензивност
Каспаров: Диктатурата на Путин унищожи всяка политическа интензивност

Режимът не би приел никакви форми на полемика.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР