Трагедията в Керч е в резултат от глобализацията, в това

...
Трагедията в Керч е в резултат от глобализацията, в това
Коментари Харесай

Путин: Трагедията в Керч е заради глобализацията и социалните мрежи

Трагедията в Керч е в следствие от глобализацията, включително от обществените мрежи. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на пленарно съвещание на Валдайския клуб, представен от РИА Новости. 
 Нападателят от Керч не е работил самичък, разгласи министър председателят на Крим  Охранителни камери снимаха нападателя в Керч
21 души починаха, а над 50 бяха ранени, откакто 18-годишен юноша взриви самоделна бомба и откри пукотевица в политехническия лицей в Керч, а по-късно се самоуби. 

Разследващите откриха и втора бомба, която беше обезвредена.

" В обществените мрежи, в интернет виждаме, че са основани цели общества, всичко стартира с известните трагични събития в учебните заведения в Съединени американски щати ", акцентира Путин. 

" Младежите с неустойчива душeвност основават за себе си някакви лъжегерои, което значи, че всички ние като цяло, освен в Русия, само че и в целия свят, неприятно реагираме на изменящите се условия в света. Това значи, че ние не сътворяваме нужния, забавен и потребен контент за младежите. Те се хващат за този заместител на героизма. Това води до нещастия от сходен жанр ", добави президентът. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР