Трагедията в каменското с. Трояново е огромна. В този момент

...
Трагедията в каменското с. Трояново е огромна. В този момент
Коментари Харесай

Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес

Трагедията в каменското с. Трояново е голяма. В този миг погребват 63-годишния Костадин Костадинов. Масивен инфаркт е причина за гибелта на мъжа, който по информация на полицията нощес се е скарал със зетя си - мъжът, живеещ на брачен начала с щерка му .

Това описаха пред кореспондент на Флагман.БГ, който сега е в селото, неговите родственици – 23-годишният му внук Николай и братовчед му, който живее в прилежащата къща – 63-годишният Любомир.

„ Дядо ми беше прекрасен човек, работлив... “ , показа през сълзи внукът му Николай. От думите на младото момче, което приказва с натежал от болежка глас, излиза наяве, че Костадин е имал две дъщери – Радостина и Тодорка. По-голямата – Тодорка, живеела на фамилни начала с 35-годишния Иван Тонев – младият мъж, с който нощес възрастният човек сее  скарал.

Костадин е бил доброжелателен и добър човек, любим на селото и неконфликтна персона, сподели на собствен ред неговият братовчед, който живее в прилежащата къща – 63-годишният Любомир.

„ Не имам вяра да се е скарал, да се е бил или да е споделил на Иван нещо неприятно. За ответната страна обаче не мога да кажа същото. Снощи криминалистите бяха тук до 2 ч. през нощта. Не знам какво са разследвали и до какво умозаключение са стигнали, само че едно е несъмнено – този, който го е бутнал, това е шурей му – мъжът на Тодорка. Той е добре прочут е на полицията за обири и побоища. Преди малко върнаха тялото на братовчед ми, в този момент го погребват “ , сподели пред Флагман.БГ 63-годишният Любомир.

Мъртвият е бил водач дълги години, само че в последно време е изкарвал прехраната си като надзирател в кооператива.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР