Трагедията със загиналия собственик на Лестър Вишай Сривадханапрабха засегна индиректно

...
Трагедията със загиналия собственик на Лестър Вишай Сривадханапрабха засегна индиректно
Коментари Харесай

Александър Тунчев разказа за контактите си със загиналия собственик на Лестър

 Лестър скърби, мачът сред
Трагедията със починалия притежател на Лестър Вишай Сривадханапрабха засегна косвено и Локо (Пловдив). Помощник-треньорът в щаба на Бруно Акрапович - Александър Тунчев е евентуално единственият българин, който е имал директен контакт с милиардера.

Бившият бранител игра за Лестър, до момента в който отборът бе в Чемпиъншип. Впоследствие " лисиците " станаха първенци на Англия през 2016 година.

" Бях там, когато този човек стана притежател и взе клуба от Милан Мандарин. Разбрах от медиите за нещастието и в действителност съм смутен. Той поддържаше непосредствен контакт с играчите. Беше от босовете, които се вълнуват от тима и са същински почитатели. Страшно готин човек и той, и синът му, който също е влизал при нас в съблекалнята ".

" След това съм поддържал връзка с хора от клуба и знам, че този контакт с играчите е станал даже по-силен. Със сигурност тежко ще го преживеят в клуба. В Тайланд ходихме на една подготовка, награди, дарове...

След купата отново бе завел там тима. Раздаде им и по един автомобил. Сега въобще не се знае какво ще се случи с клуба. Дано всичко е наред и Лестър продължи да е в елита на британския футбол “, разяснява Александър Тунчев, представен от " Меридиан мач ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР