Трагедията със загиналия собственик на Лестър Вишай Сривадханапрабха засегна индиректно

...
Трагедията със загиналия собственик на Лестър Вишай Сривадханапрабха засегна индиректно
Коментари Харесай

Тунчев за загиналия собственик на Лестър: Разстроен съм, беше страхотен човек

Трагедията със починалия притежател на Лестър Вишай Сривадханапрабха засегна косвено и Локо (Пд). Помощник-треньорът в щаба на Бруно Акрапович -  Александър Тунчев, е евентуално единственият българин, който е имал директен контакт с милиардера. 

Бившият бранител игра за Лестър, докато отборът бе в Чемпиъншип. Впоследствие " лисиците " станаха първенци на Англия през 2016 година. 

" Бях там, когато този човек стана притежател и взе клуба от Милан Мандарин. Разбрах от медиите за нещастието и в действителност съм смутен. Той поддържаше непосредствен контакт с играчите. Беше от босовете, които се вълнуват от тима и са същински почитатели. Страшно готин човек и той, и синът му, който също е влизал при нас в съблекалнята ".

" След това съм поддържал връзка с хора от клуба и знам, че този контакт с играчите е станал даже по-силен. Със сигурност тежко ще го преживеят в клуба. В Тайланд ходихме на една подготовка, награди, дарове... След купата отново бе завел там тима. Раздаде им и по един автомобил. Сега въобще не се знае какво ще се случи с клуба. Дано всичко е наред и Лестър продължи да е в елита на английския футбол “, разяснява Александър Тунчев, представен от " Меридиан мач ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР