Трагедията с пилотите няма отношение към сектор „Сигурност“, какъвто опит

...
Трагедията с пилотите няма отношение към сектор „Сигурност“, какъвто опит
Коментари Харесай

Цветанов обясни защо вотът на недоверие на БСП е обречен и трябва ли вътрешният министър да хвърли оставка

Трагедията с водачите няма отношение към бранш „ Сигурност “, какъвто опит прави Българска социалистическа партия да я използва. Точно Българска социалистическа партия не би трябвало да желаят сходен избор на съмнение. Действително може да се позволяват избрани недостатъци, само че се поставят старания те да се отстранят. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в ефира на bTV.

По думите му организацията, която е основана и оперативната работа, която е била свършена по случая „ Пелов “, не е малко по размер. „ Може би трябваше да има малко повече точност “, добави той. Цветанов направи параленост при предходния случай с Пелов, когато е обрал златарското ателие през 2010 година Тогава е бил хванат за към месец.

„ Българска социалистическа партия не са в положение да приготвят аргументирани претекстове за вота. Този избор на съмнение е жертван “, безапелационен бе ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
„ Имаше интервал в Министерство на вътрешните работи, когато закононарушенията не бяха разкривани. Когато Българска социалистическа партия управляваха имаше 17 отвличания “, напомни Цветан Цветанов. „ След като пристигна ГЕРБ на власт започнаха промени, изградихме доверие и създадохме добра организация. Бяха разкрити доста закононарушения. Последва ново държавно управление на Българска социалистическа партия. Системата съзнателно беше унищожена. Беше закрит ГДБОП, оперативните каузи против проведената престъпност, не видяха бял свят. Имаше предумисъл за всичко това “, сподели Цветанов. Той обвърза проблемите при следствията с към момента неизлекуваните провали, нанесени от ръководствата на Българска социалистическа партия.

„ За построяването на един чиновник изисква да минат сред 5 и 7 година. Едва по-късно той може да бъде действителен кадър и да извършва добре функционалността си. Всички готови чиновници бяха изхвърлени от системата на Министерство на вътрешните работи при ръководството на Българска социалистическа партия. Когато отстраниш един човек по подобен метод, той се усеща афектиран на системата им не желае да се върне “, съобщи Цветан Цветанов.

„ Трябва да се създадат тези промени, които да отговорят на упованията на хората. Първата стъпка беше освобождението на шефа на регионалната конструкция на Министерство на вътрешните работи. Системата би трябвало да бъде подкрепена от политиците, само че и от обществото. Министър Радев се старае доста и изисква доста от експертите, с цел да можем да отговорим на потребностите на обществото “, сподели още Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР