Трагедията с отвлечените от Наглите продължава с искането за предсрочното

...
Трагедията с отвлечените от Наглите продължава с искането за предсрочното
Коментари Харесай

Шокиращата схема на "Наглите": Забогатяваш - 4 милиона лева, и лежиш само 7 години!

Трагедията с отвлечените от " Наглите " продължава с настояването за предварителното им освобождавана, съобщи в " Беновска пита " Иван Киров, наследник на отвлечения от бандата предприемач Киро Киров.

" След като не им дадоха добавени присъди за рецивизъм при непоколебим режим и без право на обжалване, на седмата година те имат наглостта да се промушат през правосъдната система и никой да не забележи, сподели в студиото на " Канал 3 " Иван Киров.
" Нагли са тези, които разрешават това да се случи, и то на седмата година.
Не са ми върнали парите, дори не ги търсят. Делото не може да прикючи, до момента в който не намерят парите - 517 000 евро, никой не повдига въпроса за връщането им.

А това е удар по нашия бизнес, по българската стопанска система, това удари 700 души от нашата компания, удар по тези 700 фамилии, които ние тогава изхранвахме.
Оттогава те са доста по-малко, реномето ни беше унищожено, задграничните ни сътрудници се чудеха каква е тази страна, какво се случва там.

Фирмите, с които работим, са реномирани, на международно равнище, някои в топ 100 на света, и не са привикнали на тези неща, изключително в европейска страна.

И се съмняваха дали казусът не е с нас, и се чудят дали да продължат да работят с тях. "
Според него съдиите, които дадоха ход на предварителното им освобождение на първа инстанция не са го сторили от " положително сърце ".
" Как някой в този момент взема решение да си постави главата в торбата без да е взел пари? ", запита Иван Киров.
" Та това е дело, което всички го гледат, това са закоравели нарушители и внезапно на седмата година някой да одобри това предложение от тях и то да мине на първите инстанции.

Съдиите, които са го одобрили, те си поставят главата в торбата, тъй като имат доста положително сърце ли?!
Защото сме си решили всички останали проблеми в страната и в този момент е пристигнало време най-накрая да се грижим за нарушителите?
А за какво не търсеха главата на бандата? Защо не търсеха парите?

Не знам кой е идеологът, само че за мен тук значим е образецът, който се дава на жителите: че е по-добре да си нарушител, тъй като ти се разминава всичко, можеш да си платиш, с цел да излезеш.

Забогатяваш - 4 милиона лв., и лежиш единствено 7 години! Как се вършат 4 милиона лв. за 7 години по различен метод? По никакъв. Какъв е тогава образецът към обществото? "
Какво още споделиха Иван Киров и Данаил Кирилов, ръководител на комисията по правни въпроси в 44 Народно събрание - гледайте във видеото по-долу.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР