Трагедията край Своге осветли порочната система в обществените поръчки и

...
Трагедията край Своге осветли порочната система в обществените поръчки и
Коментари Харесай

Радев: Трагедията край Своге осветли порочната система в обществените поръчки

Трагедията край Своге осветли порочната система в публичните поръчки и строителството, на всички места се вихри безотговорност. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев, представен от " Фокус ".
 Трейс отхвърли да има виновност за нещастието край Своге  Лабораторията, тествала качеството на асфалта край Своге, е благосъстоятелност на изпълнителя  Прокуратурата: Написали акт на инвалида, блъснат от бащата на президента
Радев уточни, че държавното управление за следващ път дава обещания за нови контролни органи, до момента в който хората чакат присъди. 

" Порочната система в публичните поръчки, в строителството, в контрола над качеството на пътищата се вижда и с невъоръжено око, само че поради нея умират хора. И без значение какво ще бъде заключението на следствието, пътят е неприятен и това е реалност. А парите са " изядени ", коментира президентът.

По думите му обстановката не е такава единствено в Своге. 

" Ако нямаме най-накрая ефикасни санкции, не можем да променим система, а на всички места се вихри безотговорност ", акцентира той.

Румен Радев отговори и на въпроси за пътния случай с татко му.

" Цели институции са впрегнати да раздухват случая в Харманли, с цел да прикрият действителните кавги и с жертвите по пътищата, и с действителното положение в застраховането, срутва на Търговския указател, задграничните вложения, корупцията ", беше коментарът на Радев.

" Не очаквайте от мен да разясня пътен случай ", сподели президентът, като посочи, че за това си има съответните способени органи и всеки би трябвало да носи отговорност пред закона при нарушение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР