Трагедия сполетя семейство в Охайо, след като пожар погълна дома

...
Трагедия сполетя семейство в Охайо, след като пожар погълна дома
Коментари Харесай

„Възлюбеният“ преподобен умира отчаяно опитвайки се да спаси семейството от бушуващ домашен пожар

Трагедия сполетя семейство в Охайо, откакто пожар погълна дома им, отнемайки живота на две деца и татко им, който героично се опита да ги избави от пожар.

Беше тъкмо след среднощ във вторник, 23 януари, когато пожарникарите получиха позвъняване за солиден пожар в Ориент, Охайо, дребна община на към 16 благи (26 км) югозападно от Кълъмбъс, съгласно прессъобщение от Министерството на търговията на Охайо.

Когато горящ пламъкът, 55-годишният свещеник Марк Робинет схванал, че двама от синовете му са изчезнали – 17-годишният Гидиън и 10-годишният Лиам – тъй че се втурнал към дома да ги търсим. Намерил ги е да спят горе, разкрива страница на фамилията в GoFundMe.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Жена и пет деца починаха в домакински пожар, до момента в който цялата къща беше унищожена в отблъскващ пламък

И тримата починаха трагично в пламъците, само че другите му шест деца и брачната половинка му Андреа съумяха да се измъкнат безвредно. Семейството в този момент скърби за гибелта на своя татко и брачен партньор, който помнят с нег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР