Трагедия разтърси Бургас тази вечер. 41-годишният Николай Т. се хвърли

...
Трагедия разтърси Бургас тази вечер. 41-годишният Николай Т. се хвърли
Коментари Харесай

Кошмарна гледка! Бургазлия, лежал в затвора, се хвърли от 8-мия етаж пред смаяните погледи на съседите си

Трагедия раздруса Бургас довечера. 41-годишният Николай Т. се хвърли от 8-ия етаж на бл. 19 в ж.к. „ Славейков”. Отчаяният мъж решил да постави завършек на живота си измежду бял ден – малко след 17:00 ч., когато пред блока е доста оживено с деца и родители.

Николай се качил на прозореца и след няколко секунди се хвърлил. Около десетина негови съседи са станали очевидци на злокобната панорама. Заради височината той безусловно се размазал на плочките пред блока.

Все още не се знае за какво мъжът е взел съдбовното решение. Съседите му разясняват, че последните месеци той се държал необичайно, даже несъответстващо. През този интервал спрял да приказва и да споделя за себе си.

Тялото му е откарано в УМБАЛ-Бургас за аутопсия. Полицията работи по случая.

Стана ясно още, че Николай е лежал в пандиза за убийството на личния си татко, описват негови съседи, представени от " Флагман ". 41-годишният мъж изкарал над 5 години от присъдата си и неотдавна бил на независимост. Възрастната му майка съумяла да го измъкне от пандиза, защото била тежкоболна и нямало кой да се грижи за нея.

„ Майка му има болести и той е единственият й непосредствен човек. Успяха да го изкарат от пандиза, с цел да е до нея, само че всеки месец по няколко пъти ходеше до районното ръководство да се подписва”, обясниха съседи на Николай.

Те още са в потрес и не могат да повярват, че 41-годишният мъж е поставил завършек на живота си. Те подозирали, че се случва нещо с Николай, защото последно време се държал необичайно, последните дни даже не отварял вратата на съседите си.

„ Няколко пъти се пробвахме да се свържем с тях, с цел да ги питаме дали имат потребност от нещо, само че уви - нито отговаряха на телефонните позвънявания, нито отваряха вратата. Видяхме Николай през вчерашния ден, само че не ни изглеждаше на човек, който може да вземе такова извънредно решение”, споделиха съседите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР