Трагедия почерни семейството на дупнишкия бизнесмен Кирил Димитров, след като

...
Трагедия почерни семейството на дупнишкия бизнесмен Кирил Димитров, след като
Коментари Харесай

Млад мъж издъхна в изолатор за COVID-19 малко след сватбата си

 Трагедия почерни фамилията на дупнишкия предприемач Кирил Димитров, откакто синът му умря ненадейно на 40 години, написа Struma.bg. Любчо Димитров е умрял 40 минути откакто е признат в изолатора в общинската болница в Дупница със подозрение за ковид, само че повода се оказа инфаркт, а не болест. Приятели на ненадейно умрелия млад мъж, шокирани, разясниха:

“Любчо беше необятна душа. Веселяк, добър и великодушен. Много хуманен. Трагедията в фамилията е огромна. Само преди една седмица Любчо подвигна тежка женитба с обичаната си, от която има дете на година и половина. Имаше над 250 посетители на сватбата. В петък е чествал рождения си ден и кръстил и детето. Всички са шокирани от гибелта му. Любчо имаше високо кръвно. Преди сватбата е ходил на доктор, само че от болничното заведение са му поискали първо да си направи тест за ковид и едвам тогава щели да го одобряват. Той не направил тест и не бил признат ", описаха приятелите му.

В събота сутринта Димитров се почувствал зле. Транспортиран е до болничното заведение в Дупница. Лекари се усъмнили, че е с ковид, и го настанили в изолатора. Направен му е тест за Ковид-19, само че младият мъж умрял, преди да е явен резултатът. Предполага се, че Л. Димитров е умрял от инфаркт в резултат на високо кръвно.

Бащата на Любчо Димитров – Кирил Димитров, първи построи актуалната мандра " Киана " в Дупнишко. След години я продаде и в този момент развива бизнес в Костенец. Вчера 40-г. Любчо бе изпратен в последния му земен път. За околните му остава неописуемата тъга от тежката загуба. А за здравната ни система виси въпросът можеше ли младият мъж да бъде избавен, в случай че не бе върнат от болничното заведение с искане за PCR текст, когато е потърсил помощ първия път.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР