Трафикът в последния ден от трите почивни причини тежки катастрофи

...
Трафикът в последния ден от трите почивни причини тежки катастрофи
Коментари Харесай

Осем души пострадаха при катастрофа с автобус на магистрала Хемус

Трафикът в последния ден от трите почивни аргументи тежки произшествия и тапи. 12-годишно дете почина на Подбалканския път. На автомагистрала " Хемус " злополука сред рейс и ТИР прати 8 души в болница.

На 31-вия километър на автомагистрала " Хемус " по посока Варна се случва тежката злополука. Автобус по линията София-Монтана-Лом се врязва в движещ се пред него товарен автомобил.

За благополучие следващата автобусна злополука в България се размина без жертви. 26-има са били пасажерите в рейса, 8 от тях са потърпевши. Те са с леки и междинни пострадвания. Най-тежко е потърпевш водачът на рейса.

На мястото идват 5 коли за спешна помощ, които оказват помощ на потърпевшите. Те са откарани за лекуване в 3 лечебни заведения в София. Образувано е досъдебно произвеждане. Има две съществени версии за злополуката.

Какво описаха пасажерите:
 © Александър Марков
Българска национална телевизия: Какво видяхте?
Пътничка в рейса: Усетих мощния удар и след това видях счупеното стъкло и рейса залепен за тира.
Българска национална телевизия: Завъртя ли се рейсът или просто се удари?
Пътничка в рейса: Не се е завъртял, по този начин, както си вървеше и се чу тропот. -
Българска национална телевизия: В ТИР, който се е движил начело?
Пътничка в рейса: Да. Последното се озовах на пътеката в рейса, от удара.Борис - водач на ТИР-а: Аз понижих, карал съм с 60 км, тъй като начело служителите на реда спираха два албански тира и аз понижих да не вляза в това платно, тъй като начело колите по-бързо вървят от тировете и в последния миг - мощен удар.Иван - Ударът единствено усетих и като отбихме настрана стопирах, видях, че рейсът потегли тук обратно, пристигнах, помогнах на пасажерите, имаше ударени, да слязат.
Българска национална телевизия: Автобусът се удари във вас?

Иван: Във нас се удари челно. Ст. комисар Николай Спасов - шеф на ОДМВР-София: Започват да се правят дейности по следствието, като всички дейности ще се извършат взаимно с механически автоексперт, с цел да се конкретизира пътнотранспортното произшествие. Основно работим по 2 версии - едната версия е неспазване на скоростта и дистанцията надлежно и отклонение на вниманието на лидера на рейса, и другата е за трети лидер, незнаен, който да е засякъл или лишил някакво преимущество на лидера на рейса.

 Автобус и ТИР катастрофираха на автомагистрала Автобус и ТИР катастрофираха на автомагистрала "Хемус "
Автобус и ТИР катастрофираха на автомагистрала "Хемус " на 23-и километър в посока Варна. Шестима души са потърпевши.

Осмината потърпевши са откарани в " Пирогов ", " Св. Ана " и ИСУЛ. За лекуване остава водачът, който е със счупени лява и дясна подбедрица, и 48-годишна жена с пострадвания по лицето.

В " Пирогов " са настанени четирима души, които са с по-леки контузии.
Д-р Пламен Стефанов - шеф на екип на хирургичния кабинет в " Пирогов ": В момента за тях няма непосредствена заплаха за живота, всички са нормализирани, бе непосреден хирургичен проблем и заплаха за живота, от тях ще бъде приета в болница една жена в лицево-челюстна хирургия, която ще има евентуално промяна на носните кости, само че всичко, което е належащо за тях се прави в цялостен размер и от допустимо най-хубавите експерти.
През целия ден на " Хемус " на 19-36-и километър, където се ремонтират виадуктите и тунел " Витиня ", имаше километрични тапи. Полицейски патрули на място контролираха трафика. Към момента е в действие организация на придвижване към София в две ленти.
 Километрични тапи в последния почивен ден Километрични тапи в последния почивен ден
Километрично запушване се образува през днешния ден на Автомагистрала "Хемус " в посока София поради поправки на виадуктите, видя екипът на "По света и у нас ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР