Трафикът се възстанови след намесата на жандармерията. Тя ще остане,

...
Трафикът се възстанови след намесата на жандармерията. Тя ще остане,
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Капитан Андреево вече работи нормално

" Трафикът се възвърне след намесата на жандармерията. Тя ще остане, колкото е належащо. Конфликтите са от друг темперамент, подадени са десетки тъжби и от двете страни. Всяка от страните упреква другата в противоправни дейности ", това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев при визитата му на " Капитан Андреево " след спора сред БАБХ и " Евролаб 2011 ".

По думите му Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " към този момент работи обикновено.

Той съобщи, че камионите не са спирали да минават, а е имало частични забавяния.

" Напрежение има ", акцентира той.

" Ние имаме подписан контракт с една от компаниите и нейната рекламация, че тя може да прави доста огромен набор от действия. Има решение на Върховен административен съд, само че там имаше неща, които трябваше да допълним. Очаквахме, че компанията ще се съобрази с една заповед, която беше обект на разискване, тази заповед към този момент е реалност. Очаквахме, че компанията ще се съобрази с тази заповед, само че за една вечер имаше несъобразяване. След това жандармерията оказа помощ, с цел да се възобновят дейностите ", подчертаха от своя страна от БАБХ.

" Сългасно тази заповед, до крайното решение на въпроса, ще ги правят нашите чиновници, единствено БАБХ ", подчертаха от организацията за това кой ще продължи да прави фитосанитарния надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР