Трафикът през Дунав мост се е увеличил двойно за една

...
Трафикът през Дунав мост се е увеличил двойно за една
Коментари Харесай

Само нов мост можел да реши проблема с трафика на "Дунав мост" край Русе

Трафикът през Дунав мост се е нараснал двойно за една година, а съгласно регионалния шеф на Русе Галин Григоров решението за тапите на оборудването е да се построи успореден мост, който да се свърже с бъдещата автомагистрала Русе-Велико Търново. Двамата бяха посетители в утринния блок на Българска национална телевизия. Директорът на митницата в града Венцислав Халаджов съобщи, че обработката на документите лишава 2-3 минути.

Областният шеф на Русе не скри, че тапите са съвсем ежедневни, макар въведените ограничения за по-лесни заплащания и по-бързата обработка на документите. Директор на митницата в Русе добави, че се следи наклонност на непрекъснато нарастване на трафика.

" Преди да влезем в Европейски Съюз, когато имаше цялостен митнически надзор, тежкият трафик беше към 500 камиона на денонощие. През последните години трафикът на тежки камиони доближава 2000 - четири пъти нарастване, акцентира Халаджов.

За цялата предходна година на " Дунав мост " са били обработени към 700 хиляди автомобила, а досега те са 1.37 млн. " Увеличението се дължи главно на лекия трафик поради мощния туристически сезон. Тежкият трафик е непокътнат като размер ", изясни Венцислав Халаджов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР