Трафикът на единствения отворен от днес за туристически пътувания към

...
Трафикът на единствения отворен от днес за туристически пътувания към
Коментари Харесай

На Кулата спря пропускането на туристи от трети страни

Трафикът на единствения отворен от през днешния ден за туристически пътувания към Гърция граничен пункт - Кулата- Промахон е натоварен, само че прекосяването става прави по-бързо, защото от 8 часа тази заран не се пропущат жители на трети страни, оповестиха от Гранична полиция. Ограничението най-вероятно се отнася за жителите на Сърбия и Северна Македония, които в последните 10 дни употребяват достъпа през България за ваканционни пътувания в Гърция.

Туристи не се пропущат през всички останали наши гранични пунктове с Гърция. През Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа, Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник и Граничен контролно-пропусквателен пункт Ивайловград могат да минават единствено лица с позволение за престояване или главно местопребиваване в Гърция.

На пунктовете Илинден и Капитан Петко челник към Гърция се пропущат товарни коли и сезонни служащи със съответните документи, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Ивайловград - единствено сезонни служащи. През Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа мога да преминат притежатели на парцели в Гърция с документ за благосъстоятелност, прецизират още от Гранична полиция.  Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград е затворен за прекосяване и в двете направления.

България оставя отворени за свободно влизане от Гърция всички свои работещи пунктове без значение дали става въпрос за туристически или различен тип пътувания.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР