Трафик Нюзснимката е илюстративнаМъж пребива всекидневно съпругата си в Пловдив.

...
Трафик Нюзснимката е илюстративнаМъж пребива всекидневно съпругата си в Пловдив.
Коментари Харесай

Пловдивчанин заплашвал с нож онкоболната си съпруга, пребивал я, защото... закъснявала

Трафик Нюз

фотографията е илюстративна

Мъж пребива ежедневно брачната половинка си в Пловдив. И двамата са с управителни позиции на местоработите си, само че заради ревността си, мъжът редовно тормозил половинката си. Всеки ден я обиждал, псувал, а даже й посягал. Пловдивчанката трябвало в тъкмо несъмнено време да се прибира от работа, а в случай че закъснеела, той я чакал с нож, който опирал до врата й. „ Казвай къде беше? Какво си правила, давай пояснения. Ще те накълцам ”, са били идващите думи на насилника. Свидетел на зверството е ставало 13-годишното им дете.

На пловдивчанката е било намерено онкологично заболяване. Дори тогава брачният партньор й е упражнявал душевен и физически тормоз върху нея.

„ Развалина, отпадък, за нищо не ставаш ”, са били думите му. Жената се подложила на интервенция, като даже тогава той не я подкрепил. Не я посетил в болничното заведение, не й помагал след интервенцията, а в противен случай – боят продължавал. Нещо повече – ударите ставали още по-ожесточени.

При следващото принуждение, дамата взела решение да се разведе. Съпругът й, несъмнено, отказал с думите „ Ти си моя и на никой различен. Ще те заколя, ще те направя на части, само че ти няма да бъдеш с различен ”.

Въпреки това пловдивчанката е направила консултация с юрист, почнало е дело, а брачният партньор й към този момент е наказан.

Не по този начин се е развил казусът на друга пловдивчанка, която 11 години е била физически и душевен унизена от половинката си.

Година и половина след сватбата, мъжът й стартира да упражнява принуждение върху нея. Той я заключвал и не й разрешавал да излиза, забранявал й да се среща с другари, а даже и да не върви на работа.

След раждането на първото й детенце, насилието стопира, само че за малко. При солидна почерпка с алкохол, след работа или среща с другари, насилникът я събуждал измежду нощ и започвал без причина да я пребива. Това се случвало съвсем всеки ден, пред погледа на детето. Имало е и моменти, в които дамата е ритана в главата и блъскана в стената.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР