Трафик НюзОчевидец и камери уличават Иван Пачелиев за убийството на

...
Трафик НюзОчевидец и камери уличават Иван Пачелиев за убийството на
Коментари Харесай

Психоекспертиза може да спаси от затвора легионера от Орешник

Трафик Нюз

Очевидец и камери уличават Иван Пачелиев за убийството на селския фелдшер, който е намушкан няколко пъти

Свидетел и видеокамери уличават някогашния легионер Иван Пачелиев-Дюмона като палач на 72-годишния фелдшер  Димитър Факиров в тополовградското село Орешник, научи  TrafficNews.  37-годишният някогашен боен е арестуван за 72 часа и против него към този момент е повдигнато обвиняване за ликвидиране на здравно лице при осъществяване на служебните отговорности, заяви окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев.



Той изясни, че по това обвиняване Пачелиев го грозят от 20-30 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен без право на подмяна.



Бившият легионер обаче може да отърве пандиза, в случай че отбраната му потвърди, че той има психическо заболяване. 

Според следствието Иван влезнал в здравната работа на селото рано сутринта, където заварил фелдшера. Вероятно някогашният участник във френския Чуждестранен легион е изнудвал медицинския експерт да му даде медикаменти, само че е получил отвод. При последвалия скандал в припадък на гняв Иван е намушкал няколко пъти възрастния фелдшер, който е умрял от раните си. 

Според съселяните на легионера той от много време има психологични проблеми, които постоянно водят до безпричинна експанзия. Преди време Иван повалил и заплашил собствен прочут на улицата с револвера си, което хвърлило индивида в тежък стрес и няколко месеца по-късно той умрял.  

Сега проверяващите нямат подозрения, че Пачелиев е направил убийството, тъй като той е засечен от очевидци като последния човек, излязъл от здравната работа, преди кметицата да открие натрупа на Димитър Факиров.

Заради неприятната му популярност за задържането на легионера в Орешник дойдоха барети, а селото се изпълни с полиция и жандармерия. В последна сметка Пачелиев се съобщи без да сътвори екшън, както през февруари предходната година, когато стреля по служителите на реда. 

Тогава Иван беше търсен поради закани за ликвидиране по адрес на израелския дипломат. След като задържан от спецчастите, той беше даден на съд, само че магистратите го пуснаха под парична гаранция от 5 000лева. Това дело влиза в съда до края на месеца, обявиха от прокуратурата.

През предишния декември Пачелиев отново е арестуван поради отправени закани против длъжностни лица. Тогава е настанен в психиатрично заведение, само че към този момент няма данни да има сложена диагноза за заболяване.

Отново ще се се желае психиатрична експертиза за някогашния легионер, изясни по-рано през днешния ден окръжният прокурор Дойчен Дойчев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР