Трафик НюзКореспондентът на Новините на Нова телевизия от Русе Наталия

...
Трафик НюзКореспондентът на Новините на Нова телевизия от Русе Наталия
Коментари Харесай

Нападнаха в гръб кореспондент на Нова телевизия

Трафик Нюз

Кореспондентът на Новините на Нова телевизия от Русе Наталия Йорданова е била нападната във входа на блока, в който живее.

Това заяви самата тя посредством профила си във фейсбук. Ето какво споделя репортерката: 

“Снощи бях нападната и удряна в тил по главата . Това стана във входа, в който пребивавам. Справих се някак с лудата непозната...Последва цялата общоприета процедура-бърза помощ,полиция, правосъден доктор. Цели 22 часа след случая тя не можеше да бъде открита. Направих свое следствие, насочих полицията и мисля,че най-сетне я водиха до място за обзор.Там е за проучвания..



Това което ми случи ми сподели,че съм БЕЗПОМОЩНА, не физически.

Лудите живеят измежду нас и могат да атакуван всеки, даже и пред личния му дом и никой не може да се отбрани. Д-р Матева се бори със системата от години. Тя, също като мен, счита, че хората, които са рискови за близките, би трябвало да бъдат настанени непрекъснато в здравно заведение. Системата, а и Хелзинкския комитет, не позволяват това. 
Аз отхвърлям да заобикалям лудата като я видя пред блока или във входа./Такъв съвет получих...../ Отказвам да се опасявам да сляза сама до магазина . Отказвам да се опасявам да изляза късно вечер. Отказвам да заменя високите си токчета с кецове, с цел да мога да избягам. Отказвам да се съглася, че няма метод да спрем хората с неконтролирани психологични проблеми да ни заплашват. 
Пиша този пост не за състрадание. Искам хрумвания, отзиви и поддръжка. Искам да дръпна всички лостове, посредством които подобен гнет да бъде прекратен..... ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР