trafficnews.bgТийнейджърката имала диабет и получила гърчТунизиецът, който преди година изнасили

...
trafficnews.bgТийнейджърката имала диабет и получила гърчТунизиецът, който преди година изнасили
Коментари Харесай

Тунизиец изнасили жестоко три пъти ученичка в Тракия, получи си наказанието

trafficnews.bgТийнейджърката имала диабет и получила спазъм

Тунизиецът, който преди година изнасили ученичка в Тракия, към този момент е с присъда. Както  TrafficNews.bg  съобщи още тогава, мъжът бе задържан, откакто ученичката от Пловдив се е оплакала в полицията.

Версиите на двамата фрапантно се разминавали - чужденецът твърдял, че не я е докоснал с пръст, а тя бе безапелационна, че той я е насилил.

Чужденецът получи наказване за дейностите си от районните магистрати. Той бе наказан на три години и шест месеца отнемане от независимост, като наказването му ще бъде изтърпяно под непоколебим режим.

Жестокото принуждение стана точно на Коледа през 2016 година. Тунизиецът се срещнал с българка в Гърция. Тя живеела години наред със сина си в южната ни съседка. След къса връзка двамата се оженили и решили да се реалокират в България, в родния град на дамата – Пловдив.

Наели апартамент в Тракия, където живеели чужденецът, дамата и синът й. Майката и синът й почнали работа като кондуктори.

Младото момче си намерил другарка – 18 годишна ученичка. Последната се преместила даже в жилището на възлюбения си. Тъй като тя не работела, постоянно пътувала с гаджето си.

Един ден обаче решила да си остане у дома, тъй като не се чувствала добре. В същото време в жилището бил и тунизиецът, който от обяд се наливал с алкохол.  Момичето отишло в стаята си и легнала, даже не се съблякла.

Няколко минути по-късно възрастният мъж влезнал в стаята й, без да чука на вратата, която била затворена. Казал й на британски език „ Хай ", и й занесъл чаша чай.  Момичето обаче се завило и се пробвало да заспи. Чужденецът се доближил до нея, почнал да я опипва по тялото и бързо свалил панталоните й. Усещайки какво желае от нея, девойката почнала да вика, да крещи, бутала му ръцете, само че той продължавал. Тийнейджърката съумяла да го ритне, мъжът се ядосал, оставил я и излязъл  от стаята.

Решен да довърши започнатото, след минути  пияният мъж отново нахълтал. Този път обаче посочил на момичето, че желае да му прави френска обич, като още веднъж я разсъблякъл. Хванал я за косата, а тя се съпротивлявала, като го блъскала и още веднъж крещяла и повтаряла „ не ”.

Едновременно с това я бутнал на леглото, тя паднала по тил и я изнасилил. През цялото време тя се опитвала да избяга, даже викала по име приятеля си, само че това провокирало само смях у мъжа.

След като задоволил перверзния си нагон, тунизиецът излезнал от стаята. Плачейки, девойката отишла в банята, само че той е последвал. Хванал е за врата и още веднъж е насилил.

С последни сили момичето се прибрало в стаята си и припаднало. След известно време тя се съвзела и видяла мъжа още веднъж върху нея, пробвайки да извърши сексуален акт за трети следващ път. За да не вика, той запушил устата й, а с другата е душил.

Момичето получило спазъм, защото била диабетичка. Притеснен да не й стане нещо, тунизиецът й дал инжекцията с инсулин и чаша вода. Останал до нея до момента в който се свести и се почувства добре. Няколко минути по-късно жертвата го помолила да напусне стаята, като още веднъж почнала да плаче.

Това ядосало мъжа, който в този миг почнал да вика, блъснал й два шамара по лявата й буза и излязъл от стаята. След малко отново се върнал за още веднъж да я насили, само че в този миг се чули гласове, както и че някой викал на външната входна врата. Чужденецът я оставил, тръгнал да затваря вратата, загасил лампата, все едно спи. На излизане от стаята и направил знак, че ще я заколи в случай че каже на някого.

Приятелят на момичето се прибрал, дружно с майка си. Виждайки го, девойката му разказала всичко. Станал скандал. Тунизиецът от самото начало отричал, до момента в който завареният му наследник се опитвал да го удря.

Жената на чужденеца не повярвала на думите на претендент снаха си.

На идващия ден момичето се обадило на майка си и й споделила, че се прибира у дома. Виждайки се, девойката се разплакала и разказала всичко на майка си. Жената се ядосала, хванал щерка си и отишли в най-близкото районно. Те подали тъжба и на идващия ден тунизиецът бил спретнат в ареста.

Униформени са създали обиск на жилището, взета е била проба на момичето и на насилника си, конфискувани са облеклата, бельото и чаршафите.

Изготвена е била съдебномедицинска експертиза, от която излиза наяве, че са открити биологични следи по движимостите на девойката и от нея самата от тунизиеца.

След повече от година насилникът се изправи пред съда. През цялото време той отричал всички обвинявания. Въпреки думите му, доказателствата били безапелационни, че точно той е изнасилил 18-годишното момиче. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР