trafficnews.bgснимка: Трафик НюзIBF и WBO вече са се разбрали, Пулев

...
trafficnews.bgснимка: Трафик НюзIBF и WBO вече са се разбрали, Пулев
Коментари Харесай

Адвокатът на Кобрата: Мачът с Джошуа може да е в България

trafficnews.bg

фотография: Трафик Нюз

IBF и WBO към този момент са се разбрали, Пулев е идващият противник на британеца, твърди Джон Уърт

Мачът на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа за международната тила на IBF може да бъде и в България. Това разгласи пред TrafficNews.bg юристът на Кобрата Джон Уърт, който е в Пловдив за боксовата церемония в Колодрума довечера с присъединяване на брата на Кубрат - Тервел Пулев. Преди броени дни американецът, работил в продължение на 20 години за именития боксов промоутър Дон Кинг, заяви, че се чака публично писмо за мача с Джошуа от Международната боксова федерация, на която Кобрата е наложителен кандидат.

Още преди британският боксьор да си върне 4-те трофеи след успеха си в 12 рунда против Анди Руис на 7 декември в Саудитска Арабия, IBF постанови наложителната отбрана да се организира до 31 май 2020 година. Световната боксова организация /WBO/ обаче също упорства Джошуа да пази тази купа против кандидата Олександър Усик в границите на 180 дни. Сред разновидностите е Джошуа да оваканти едната купа. Ако реши да е тази на IBF, Кубрат ще се бие за овакантения пояс против идващия в ранглистата - поляка Адам Ковнацки. Другата опция е двете федерации да се схванат коя отбрана да бъде първа.

Вярвам, че Джошуа ще се бие с Кубрат Пулев - това е моето схващане въз основата на това по какъв начин се развиват нещата, съобщи Джон Уърт пред TrafficNews.bg. Имам информация, че IBF и WBO към този момент са провели диалози и са се разбрали отбраната на IBF да бъде преди всичко. В рамките на 30 дни мачът би трябвало да бъде контрактуван, в случай че не - ще се премине към търг. В случай на търг не е невероятно дуелът да се организира на българска земя. Не е казано, че срещата непременно би трябвало да бъде във Англия, поясни още Джон Уърт.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за пол
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР