trafficnews.bgСнимка БулфотоПловдивски зъботехник е задържан по обвинение за блудство с

trafficnews.bgСнимка БулфотоПловдивски зъботехник е задържан по обвинение за блудство с ...

Трафик Нюз: Пловдивски зъботехник е задържан за педофилия с 9-годишно момиченце.trafficnews.bg

Снимка Булфото

Пловдивски зъботехник е задържан по обвинение за блудство с 9-годишно момиченце, научи TrafficNews.

Преди два дни 45-годишна жена е подала сигнал, че съседът й Георги К. /53/ е подмамил дъщеря й в лабораторията си и е извършил с нея блудствени действия. 

Малко по-късно момиченцето разказало на майка си какво се е случило и тя веднага отишла в най-близкото районно. Лабораторията на въпросния Георги се намира на улица, близо до Бунарджика. Миналата година също е имало сигнали срещу него от родители на малолетни момичета, но не са открити доказателства. 

Криминалистите от Второ районно с  претърсили жилището и лабораторията на зъботехника. Срещу него е образувано досъдебно производство. Утре съдът ще гледа мярката му за неотклонение. 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Примери за фалшиви новини за коронавируса: 

Източник: petel.bg