trafficnews.bgСкандал за висока сметка за ток завърши с физическа саморазправа

...
trafficnews.bgСкандал за висока сметка за ток завърши с физическа саморазправа
Коментари Харесай

Жена полудя заради сметка за ток, напръска служителка в поща край Пловдив с лютив спрей

trafficnews.bg

Скандал за висока сметка за ток приключи с физическа разпра и съд.

Драмата избухнала в пощенската станция в Раковски през месец април. Жителка на града отишла на едно от гишетата, с цел да си заплати дължимото към EVN.

Още като я видяла, служителката на въпросното гише си спомнила, че преди е имала проблеми с нея. Последният път, идването и до пощата, било съпроводено от скандал поради висока сметка за ток. Жената била решила, че огромната сума се дължи точно на служителката, която съзнателно и завишава сумата. Въпреки обяснението, че това е невероятно, нападателната жена държала на изказванията си.

Още с идването си, дамата напъхала ръката си в стъкления отвор на гишето и напръскало с пикантен спрей служителката по лицето.Тя почувствала по какъв начин цялото й лице  и шия стартират да горят. Силно и залютяло и на очите и тя побързала да излезе от пощенската работа, с цел да потърси помощ. 

Във фоайето срещнала юрист, който работи в същата постройка. Той видял и нападателката, която познавал по отношение на друго дело – дамата била упрекната и за домашно принуждение, а сега се развеждала със брачна половинка си. Адвокатът откарал постаралата в болница, където й била оказана здравна помощ, а по-късно подали и тъжба в полицията против нападателната жена.

Към днешна дата има и излязло решение на съда, с което глобява нападателката с 1000 лв. поради осъщественото действие.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР