trafficnews.bgСемеен скандал и подялбата на бебе вдигна на крака цял

...
trafficnews.bgСемеен скандал и подялбата на бебе вдигна на крака цял
Коментари Харесай

Семеен скандал вдигна цял блок и две патрулки на крака

trafficnews.bg

Семеен скандал и подялбата на бебе подвигна на крайници цялостен блок в Кричим.

Драмата се разигра в събота като стартира в ранните часове на следобеда и завърши късно вечерта, на място бяха изпратени два полицейски патрула.

Униформените чиновници в продължение на часове се опитваха да успокоят ядосаните родственици. Според очевидци на разправиите, родителите на детето са разграничени, а в съботния ден Гергана е отказала да даде щерка си да прекара уикенда с Иван.

В поддръжка на майката пристигнали нейни родственици от Перущица. За миг нещата ескалирали и служителите на реда се принудили да укротят бащата на детето като му сложат белезници. 

Иван и Гергана за дружно от към 3 години, дъщеричката им е на година, малко по- рано същата година през месец май двамата са сключили брак.

Преди към 3-4 месеца двойката се разделила, а момичето почнало нова връзка с различен. Той също участвал на абсурда. Целият театър се разиграл в пространството пред блока и на бул. " Тракия " в Кричим. 

Живущите в региона разясняват, че не са осведомени с проблемите на младото семейство и ги разказват като спокойна двойка, грижеща се за детето си.

„ Те се взеха доста млади и любовта им беше доста бурна, омъжиха се, роди им се дете, като цяло бяха щастливо семейство, ние не сме чули да имат проблеми ” – настояват локални поданици.

 „ Защо би трябвало да се стига до такава показност, проблемите в една къща, не трябва да стават притежание на всички ” – описаха по-възрастните.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР